Gülerçin Koleji'nde okul birincileri ödüllendirildi

Gülerçin Koleji'nde dün ortaokul ve lise birincisi öğrenciler için tören düzenlendi. Anadolu lisesi birincisi Ümmügül Ünlü ve ortaokul birincisi Emre Resneli'ye plaket takdim eden Gülerçin Koleji

Çerkezköy 27.07.2020 17:09:00 0
Gülerçin Koleji

 

 

Dün saat 14:00’da Gülerçin Koleji’nde düzenlenen ödül törenine; Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin, Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

 

“ÖMÜR BOYU HATIRA OLARAK SAKLAYACAKLAR”

 

Törende konuşan Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü, “Gönül isterdi ki güzel bir mezuniyet töreni yapalım ama maalesef ki ülkemizin de içinde bulunduğu pandemiden dolayı bu mümkün olmadı. Mezuniyet yapamadık ama hem öğrencilerimizin yıllardır verdikleri emeklerin karşılığı olsun diye hem de anı ve hatıra olması için ufak bir tören yapalım dedik çünkü bunlar güzel birincilikler, bunlar güzel duygular çocuklarımızın hayatında. Muhakkak bir fotoğraf karesinde olmasını istedik çünkü ömür boyu hatıra olarak saklayacaklar. Bugün çok anlamlı bir güne de denk geldi. YKS sonuçları açıklandı. Anadolu Lisesi birincimiz Ümmügül Ünlü çok güzel bir başarı elde etti. Tıp fakültesine yerleşecek inşallah. Kendisiyle gurur duyuyoruz, bizleri ve ailesini gururlandırdı” ifadelerini kullandı.

 

“DERSLERİNE SIKI SIKI SARILDILAR”

 

Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin de, “Çocuklarımızı tebrik ediyorum. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte, pandemi döneminde derslerine sıkı sıkı sarıldılar. Derslerini iyi bir şekilde takip edip güzel başarılar elde ettiler. Gönülden tebrik ediyorum onları. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Pandemi dönemi maalesef bir takım şeyleri sınırladı inşallah önümüzdeki dönemde sağlıklı bir şekilde eğitim öğretimimize devam ederiz” ifadelerini kullandı.

 

 “HAYALİM DOKTOR OLMAK”

 

Daha sonra, Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin, sırasıyla Gülerçin Koleji Ortaokulu birincisi Emre Resneli ve Anadolu Lisesi birincisi Ümmügül Ünlü’ye plaket ve altın verdi. Öğrenciler, okul kütüğüne isimlerini kazırlarken hatıra fotoğrafı da çekildiler. YKS sınavında 497 puan alan Ümmügül Ünlü, tıp fakültesi hedeflediğini kaydederek, “Çok mutluyum. Bu benim hayalimdi ve hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çok önemli bir güne denk gelmesi de beni çok mutlu etti ayrıca. İçime doğmuştu zaten. Hedefim doktor olmak. İnşallah başarı bir doktor olup burayı öğretmenlerimi ziyarete gelirim, üzerimizde emekleri çok büyük. Tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ortaokul birincisi Emre Resneli de, “Bende çok mutluyum. Çalışmalarımın, emeğin meyvelerini aldığımı düşünüyorum. 4 sene boyunca bu başarı için çalıştım ve sonunda başardım” diye konuştu.

 

 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10