Kök: AK Parti millete hizmetkar olmaya devam edecek

AK Parti'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, "Hizmete sevdalı kadrolarıyla 19 yıldır girdiği her seçimden zaferle ayrılan v

Çerkezköy 13.08.2020 13:47:00 0
Kök: AK Parti millete hizmetkar olmaya devam edecek

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, partisinin 19’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. “19 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 'millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için' kurulan ve Yeni Türkiye yolunda ülkemizi aydınlığa kavuşturan partimizin bugün kuruluşunun 19. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Kök, 14 Ağustos 2001 tarihinde başlayan ve kuruluşundan 1 yıl sonra iktidar olan AK Parti’nin kutlu yürüyüşünün milletin desteği ile bugünlere geldiğini belirtti.

 

“HER ALANDA DESTANLAR YAZDI”

 

AK Parti’nin ülkemizin geleceğine ipotek koymak isteyen karanlık odakların kapatma davası, e-muhtıra ve hain darbe teşebbüslerine karşı milletin desteği ve Recep Tayyip Erdoğan’ın dik durulu ile yoluna devam ettiğini, eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, ulaştırmaya, ekonomiye, demokrasiye kadar her alanda destanlar yazdığını kaydeden Kök “Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi 'Yeter söz milletin' diyerek yola çıkan AK Parti, hizmete sevdalı kadrolarıyla 19 yıldır girdiği her seçimden zaferle ayrılmış ve ülkemizin 780 bin kilometrekaresini kucaklayan, 84 milyona hitap eden bir parti olmuştur. Cumhuriyetimizin 100.yılında dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olma hedefiyle kutlu yürüyüşe devam eden AK Parti Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimizin desteğiyle 2023 hedeflerine ulaşmak için millete hizmetkar olmaya devam edecektir” dedi.

 

19. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

AK Parti’nin davasına emek veren bütün partililere teşekkür eden, ebediyete intikal edenlere de Allah’tan rahmet dileyen Ümit Kök, AK Parti’nin 19. kuruluş yıldönümünü kutladı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10