Faruk Güllüoğlu'nun 85'inci  şubesi Çerkezköy'de açıldı

6 yıldır Çerkezköy'de tatlı ve cafe-restaurant konsepti ile vatandaşlara hizmet veren Faruk Güllüoğlu İstanbul'un Çerkezköy'deki 2'nci şubesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özc

Çerkezköy 14.08.2020 19:48:00 0
Faruk Güllüoğlu

 

Bugün saat 14.00’da düzenlenen açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Yine Çerkezköy’ümüzde aynı markanın işletmeciliğini yapan Mikail arkadaşımız, kardeşimiz, meclis üyesi arkadaşımızın Özcan Sokak’ta ikinci şubesinin açılışını yapıyoruz. Bu dönemde bu zorlu süreçte yatırım yaparak güzel dükkanları, güzel işletmeleri Çerkezköy’le buluşturduğu için öncelikle teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel işletme öncelikle Mikail kardeşimize, ailesine, tüm çalışanlara hayırlar getirir. Bu güzel işletmelerin artması, çoğalması dileklerimizle, hayırlı uğurlu olması dileklerimizle bol kazanç ve bereket diliyorum. İnşallah sağlıklı günlerde, sıhhatli günlerde, Covid-19’dan uzak günlerde bu güzel işletmelerimiz hayatına devam edecek” dedi.

 

 

ÇERKEZKÖY’E DEĞER KATACAK

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, açılan ilk şube gibi bu yeni şubenin de Çerkezköy’e değer katacağını ifade etti. Böyle işletmelerin, böyle kurumsal işletmelerin Çerkezköy’e açıldıkça Çerkezköy’ün değerinin de artacağını kaydeden Kök “Yine bu süreçte, bütün dünyada sıkıntı olan bir süreçte böyle bir yatırım yapılması bizim için çok değerli. Bu işletmenin öncelikle Mikail kardeşimize ve ailesine daha sonra da bütün Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

TÜRKİYE’DEKİ 85’İNCİ ŞUBESİ

 

Ümit Kök’ün konuşmasının ardından protokol üyeleri ve davetliler tarafından kurdele kesilerek Faruk Güllüoğlu’nun Türkiye’de 85, Çerkezköy’de 2’nci şubesinin açılışı yapıldı. Açılış sonrası davetlilere tatlı ve pilav ikram edildi. 

 

SADECE TATLI SATIŞI OLACAK

 

Faruk Güllüoğlu Çerkezköy Şubelerinin işletmeciliğini yapan AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mikail Çelik, yeni açılan çarşı şubesinin daha geleneksel bir şube olduğunu belirtti. İlk şubede tatlı ve cafe-restaurant konseptiyle hizmet verdiklerini, yeni şubede sadece tatlı konseptiyle hizmet vereceklerini söyleyen Çelik “Yeni şubemizde kahvaltı, yemek bölümü yok. Sadece baklava satışı ve çay, kahve bölümümüz var. Burada sadece baklava, tatlı çeşitleri ve pasta satışı yapacağız” dedi.

 

 

“VATANDAŞIN TALEBİNİ GÖRDÜK”

 

Pandemi sürecinde birinci şubede sadece paket servisi hizmeti sunduklarını belirten Çelik “Bu süreçte vatandaşın talebini gördük. Vatandaşlar pandemi sürecinde daha hassas daha tedbirli davranıp kaliteli ürün almaya yöneldi. Biz de ikinci şubeyi açma eğilimine geçtik” dedi.

 

“KALİTELİ HİZMET SUNMAK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ”

 

Faruk Güllüoğlu ve Pilav Y firmalarının distribütörlüğünü aldığını söyleyen Mikail Çelik, pilav bölümünde de pilavların el değmeden, hijyenik bir şekilde yapıldığını ifade etti. Pandemi şartlarına uyarak hizmet verdiklerini kaydeden Çelik “Önemli olan güzel hizmet etmek ve bunun karşılığında kar elde etmek. Pandemi sürecinde bu ticaret yapılır mı? Bu yatırım yapılır mı? Bu süreçlerde yapılır. Biz diğer şubede 28 kişi ile çalışırken bu şubemiz ile birlikte çalışan sayımızı 45 kişiye çıkardık. Ben memnunum, geri vites yapmadık olayı duygusallığı da bağlamadık. Riskli dönemlerde de ticaret yapılır, zaten varken herkes yapabilir. Biz yaptık. Vatandaşa da güzel bir hizmet sunacağımızdan eminiz. Diğer işletmemizdeki kalitemizin belki burada daha fazlasını vatandaşa sunmak için gayret edeceğiz” dedi.

 

GELENEKSEL BİR BUTİK DÜKKAN

 

Baklavanın Türkiye’de herkes tarafından bilinen gelenekselleşmiş bir gıda olduğunu belirten Çelik “Pilav da aynı şekilde. Pilav sadece Türkiye’de değil dünyanın bütün ülkelerinde var. Pilavı bilmeyen ülke yok. 3 tane ana gıda var; bir tanesi pizza, biri çorba diğeri de pilavdır. Biz de Türk geleneklerine uygun, geleneksel bir butik dükkan hazırladık Pilav Y diye. Faruk Güllüoğlu’nda ise baklava. Yine geleneksel damak tadına uygun” dedi. Çeşitli pilav çeşitleriyle Çerkezköylülerin damak tadına hitap edeceklerini söyleyen Mikail Çelik “Pilavda toplu yemek de çıkartabiliyoruz. Mevlid, cenazelerde de hizmet veriyoruz. Bin kişilik, 2 bin kişilik iftar yemekleri için talep gelirse onu da karşılayabilecek güçteyiz” dedi. Her iki firmanın da Trakya distribütörü olan Çelik “Faruk Güllüoğlu’nun uygun olduğu yerlere Faruk Güllüoğlu’nun şubesini, Pilav Y’nin uygun olduğu yerlere de Pilav Y’yi açma hedefindeyiz” dedi.  

 

YOĞUN KATILIM

 

Faruk Güllüoğlu ve Pilav Y isimleriyle iki farklı konseptte hizmet verecek olan işletmenin açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Sait Yazı, Cevdet Aykaç, Neziha Temur, İbrahim Çekçi, Adem İçli, Kemal Buzkuş, Nevzat Teker, Ahmet Yıldız, İrfan Ak, Çerkezköy Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10