Fatih Sultan Mehmet Parkı, 3 ayda tamamlanacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Atatürk Mahallesi'nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın yenileneceğini belirtti. Akay, park içerisine basketbol ve futbol sahaları yapılacağ?

Çerkezköy 17.08.2020 19:21:00 0
Fatih Sultan Mehmet Parkı, 3 ayda tamamlanacak

Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak’ta bulunan 3 bin 780 metrekarelik alanda bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı Çerkezköy Belediyesi tarafından yenileniyor. 

 

 

 

“ÜST YAPI ÇALIŞMALARININ STARTINI VERDİK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yenileme çalışmalarının başladığını ve parkın 3 ay içerisinde tamamlanacağını belirterek, “Kızılpınar Mahallemizde altyapı ve yol çalışmalarını tamamladıktan sonra söz verdiğimiz gibi üst yapı çalışmalarının startını verdik. Uzun süredir atıl durumda bulunan Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerimizin kullanımına açacağız. Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın toplam alanı 3 bin 780 metrekare. Çalışmalar kapsamında Fatih Sultan Mehmet Parkımızın içerisine birer adet mini basketbol ve futbol sahaları ile tribünlerini yapacağız. Çocuk oyun alanları, oturma alanları, yürüyüş alanları, fitness alanı, koşu yolu ve oyun alanlarının olacağı parkımızı yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlayarak çocuklarımızın ve mahalle sakinlerimizin kullanımına sunacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber  / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10