45 dönümlük tesis hazineye devredildi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt "Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda oy birliği ile alınan karar doğrultusunda Seymen Mahallesi 101 ada 2 parselde yer alan ve mülkiyeti Çorlu Belediyesi'n

Çorlu 18.08.2020 16:30:00 0
45 dönümlük tesis hazineye devredildi

 

 

Silahlı kuvvetlerimizin önemli birliklerinden biri olan 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı'nı bünyesinde barındıran Çorlu için çok önemli olduğunu düşündükleri bu tahsisin yapılmış olmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Sarıkurt, bu kararda imzası olan tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

 

“ÇORLU’MUZA VE ÜLKEMİZE DEĞER KATACAK”

 

Geçtiğimiz süre içerisinde Eski Devlet Hastanesi'nin bulunduğu alanda belediyeye ait olan kısmı da vatandaşların hizmetine sunulacak olan Millet Bahçesi için tahsis etme kararı verdiklewrini anımsatan Sarıkurt “Millet Bahçesi için kullanılacak olan belediyemize ait alanın yanı sıra birçok noktadaki varlıklarımızı halkımızın ve ülkemizin çıkarları için devretmekten ya da tahsis etmekten imtina etmedik. Bizler Çorlulular olarak devletimizin ihtiyaç duyduğu her an yanında yer aldık ve yer almaya da devam ediyoruz. İnanıyorum ki bu alanda yapılacak olan her türlü yatırım önce Çorlu'muza sonra ülkemize değer katacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10