Albayrak: Daha yaşanabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Tekirdağ 20.08.2020 18:37:00 0
Albayrak: Daha yaşanabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ’ın çehresini değiştirmek amacıyla il genelinde bakım, onarım, temizlik, çim biçme ve ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor. 

 

DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

 

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince il genelinde periyodik aralıklarla sürdürülen çalışmalar kapsamında mesire yerleri ve yeşil alanlardaki çiçek ve ağaçların bakımının yapıldığını, uzayan çimlerin biçildiğini ve ağaçların budandığını söyleyen yetkililer, COVID-19 hastalığı dolayısıyla vatandaşların yoğun olarak vakit geçirdiği alanlarda da belli aralıklarla dezenfeksiyon çalışmalarının yapıldığını kaydetti.

 

“11 İLÇEDE SAHADA FAALİYET GÖSTERİYORLAR”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşların sosyalleşebileceği ve nefes alabileceği alanları korumak ve güzelleştirmek amacıyla il genelinde çalıştıklarını söyledi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, 11 ilçede sahada faaliyet gösterdiğini, bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışan ekiplerin diğer yandan da halk sağlığını korumaya yönelik faaliyetler yürüttüğünü belirten Albayrak, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10