Aydeniz: Gökte kartal, yerde aslan, dağda bozkurt ordusuyuz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Başkanlığı 13'üncü Olağan Kongresi, önceki gün Çerkezköy Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut baÅ

Çerkezköy 24.08.2020 14:11:00 0
Aydeniz: Gökte kartal, yerde aslan, dağda bozkurt ordusuyuz


 

 

Pazar günü saat 12.00’de gerçekleştirilen kongreye  Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Çığır Doğu Zorlu, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, MHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Koray Önsel, MHP Muratlı İlçe Başkanı Hüseyin Tufan, MHP Saray İlçe Başkanı Yusuf Duman, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

DİVAN SEÇİLDİ

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından kongrede divan başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Çığır Doğu Zorlu, Divan Üyeliklerine de İlker Yücel, Koray Önsel, Aylin Kısa ve Elber Alper Kısıkçılar seçildi. Divan Başkanı Zorlu yaptığı konuşmada  “Kongrelerimize Genel Başkanımızın gösterdiği hassasiyet ile devam ediyoruz. Kongrelerden daha önemli bir şey varsa o da sağlıktır. Pandemi sürecinden dolayı kongremizi seri şekilde ilerleteceğiz" diye konuştu.

 

ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDA TEŞKİLATLARIMIZ BULUNUYOR

 

Kongrede faaliyet ve mali raporların okunmasının ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin fikir babası olduğu Cumhur İttifakının şahlanışını izlediklerini kaydeden Aydeniz, "Çırpınırdı Karadeniz dedik onlarca yıldır, Allah'ın izniyle Karadeniz’den büyük müjdeyi de aldık. 380 milyar litre küp doğal gaz rezervi bulundu. İnşallah en kısa zamanda ülkemizin katma değerine de destek olacak büyük bir müjdedir. MHP olarak Türkiye’nin dört bir yanında teşkilatlarımız bulunuyor. Özellikle geçen 5 yılda Cumhuriyet tarihinin en yoğun seçim döneminde partimiz üzerinde oynanan operasyonlar döneminde elhamdülillah genel başkanımızın arkasında dimdik durduk Çerkezköy Teşkilatı olarak taviz vermeden, kırılma yaşamadan 16 Nisan referandumu, 24 Haziran seçimleri ve akabinde 31 Mart belediye seçimlerine hazırlandık. 3 buçuk yıldır görevdeyiz. Bu dönemde bizimle birlikte yol yürüyen kadın kollarımıza, ülkü ocaklarımıza sizlerin huzurunda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yoğun bir dönemden geçtik. Yorulduk, yeri geldi uykusuz kaldık yeri geldi ailemizden, kazancımızdan, evimizden, çoluğumuzdan çocuğumuzda taviz verdik ama Allah'a şükür davamızı temsil etme konusunda dimdik durduk, taviz vermedik, özümüzü kaybetmedik. Elbette ki bu dönemde eleştiriler olmuştur, eleştirenler olmuştur, hatalarımız da olmuştur. Bunların bilincindeyiz. Bundan sonraki faaliyetlerimizde Allah nasip ederse eksiklerin bilinciyle, bunları tamamlaya tamamlaya yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

ALLAH BİZİ BU YOLDAN AYIRMASIN

 

Aydeniz “ Bizler ülkücüyüz, ülkücü ülkücünün öz kardeşidir şiarıyla hareket ediyoruz. Bu hareket şehitlerin hareketidir. Bu hareket ismi anons edilince alkışlananların değil gecenin ayazında bayrak asanların hareketidir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin mensupları partisinin arkasında dimdik duracak. Bizler Çerkezköy teşkilatı olarak liderin ve teşkilatın emrinde yürümek için bu sevdaya, bu göreve talibiz. Davamızı kahve köşelerinde, dedikodu masalarında, teşkilatımızı, il başkanımızı, ilçe başkanımızı, genel başkanımızı arkasından eleştirecek, kötüleyecek, oy kaybına yol açacak duruşlarda Allah'a şükür bulunmadık. Bulunanlara da gerekli cevabı verdik. Üzülmeye gerek yok bizler ülkücüyüz, bırakın söğütler düşünsün. Koca çınarlara bir şey olmaz. Normalde bugün daha anlamlı konuşma yapacaktım fakat hem cenazemiz var hem de pandemi sürecindeyiz. Ülkücülük yolundan dönersek ülkücülük  bize haram olsun. Bu memleketin hizmetkarıyız. Bu milletin bekçisiyiz. Gökte kartal, yerde aslan, dağda bozkurt ordusuyuz. Allah bizi bu yoldan ayırmasın” dedi. 

 

HERKES VAZİFESİNİ BİLECEK

 

Aydeniz’in ardından konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel “ Kongrelerimizi pandemi kurallarına uygun olarak yapıyoruz. Bugün Çerkezköy kongremizden sonra Kapaklı kongremizi gerçekleştireceğiz. MHP kongrelerinde her zaman ülkücüler ve Türkiye kazanmıştır. Kongrelerimizden başı öne eğik çıkan hiçbir arkadaşımız olmamıştır. Kongrelerimizden kimsenin boynu bükük ayrılmaz. Partimize küsen, kırılan kim varsa herkesi bekliyoruz fakat şahsi menfaatlerinin ve nefsinin peşinden gidenlerle aramıza duvarlar öreceğiz. Liderimizin emri olarak algıladığımız büyük Türkiye yolunda destek olmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Türkiye yolunda herkes vazifesini bilecek" açıklamasında bulundu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Konuşmaların ardından ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Daha sonra, seçime geçildi. Ahmet Aydeniz başkanlığındaki yönetimde Fatih Berber, Alpaslan Karıksız, Ali Çelik, Halil İbrahim Kayır, Erdal Çelik, Sinan Can, Çetin Aygün, Esat Deniz, Furkan Merih Ateşoğlu, Hüseyin Atasoy, Aynur Işık, Enes Benli, Zafer Şengöz, Ali Celal Şahin, Cebrail Koç, İsrafil İlhan, Faruk Kaylesiz, Ali Polat, Adem Negiz, Kübra Solak, Aykut Koçak, Recep Mutlu, Yasin Kayır, Birol Bars, Memet Duran İnce, Ali Bedir, Tuncay Koçak, Yahya Keleş, Güray Öztürk, Özcan Ballı, Erhan Zümbül, Mustafa Tapancı, Mücahit Özdoğan, Aydın Erdem Kütük, Mutlu İnce ve Fatih Ak yer aldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10