AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına Çetintaş atandı

Çerkezköy kamuoyunca merak edilen 'AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı kim olacak' sorusu önceki gün cevap buldu. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek kongrede aday olmayacağını aç?

Çerkezköy 25.08.2020 19:00:00 0
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına Çetintaş atandı

 

31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkan adaylığını açıklayan Abdullah Öğe’nin yerine bu göreve 2019 Ocak ayında atanan Ümit Kök gerçekleştirilecek ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamıştı. AK Parti Genel Merkezinin ilçe başkanlığı için yaptığı istişarenin ardından ilçe başkanlığına Kamil Çetintaş atandı. Çetintaş önceki gün sabah saatlerinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile birlikte Ankara’daki AK Parti Genel Merkezine giderek görev yazısını Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den aldı.

ÜMİT KÖK’Ü ZİYARET ETTİ 

Önceki gün AK Parti Genel Merkezi tarafından kendisine Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevi tebliğ edilen Kamil Çetintaş ayağının tozuyla ilk ziyaretini AK Parti Eski İlçe Başkanı Ümit Kök’e yaparak  parti ve ilçe için bugüne kadar yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti. 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ 

AK Parti’nin yurt genelinde olduğu gibi bölgemizde de ilçe kongrelerinin devam ettiğini kaydeden Çetintaş “ İlçe kongremize sayılı günler kala böylesine ulvi sorumluluk isteyen bir görevin tarafına verilmiş olmasından duyduğum gururla birlikte yüklenen sorumluluğunun da bilincindeyim. Önümüzdeki günlerde mevcut yönetim ile birlikte partimizi önce olağan kongreye götürüp, ardından oluşturacağımız yeni yönetim ile birlikte partimizi 2001 sinerjisini Çerkezköy’de yeniden yaratarak gitmedik kapı, sıkmadık el, dinlemedik vatandaşımızı bırakmadan halkımızın ve ilçemizin bütün sorunlarını ayrım kayrım yapmadan birilerinin dediği gibi yerli yabancı polemikleri ile uğraşmayacağız. Milletimizin sorunlarını çözüm üreten kamu kurum kuruluşlarıyla bir bütün olan Çerkezköy halkının mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı için AK Parti’nin üretmiş olduğu hizmet politikalarını en etkin şekilde Çerkezköy’e yansıtılması için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİ 

Çetintaş “  Şuan mevcut yönetim ile birlikte partimizi kongre sürecine hazırlayıp oluşturacağımız yeni yönetim ile birlikte Çerkezköy için düşünüp, Çerkezköy için üretip Çerkezköy için çalışacağız. Üstlendiğimiz görevin manevi sorumluluğu ile bu ulvi görevde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisi olarak atanmış olmak onun ideal ve fikirleriyle siyaset yapıyor olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bizleri bu göreve layık gören TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop, bölge milletvekillerimiz Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı Erkan Kandemir ve İl Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde pandemi kuralları çerçevesinde yapılacak olan ilçe kongremizin ilçemize ve ülkemize şimdiden hayırlar getirmesini temenni ediyorum “ diyerek AK Partiye gönül vermiş bütün partilileri kongreye davet etti. 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10