Engelli akülü araçlarının bakım ve onarımı yapılıyor​​​​​​​

Ergene Belediyesi ekiplerinin ilçe genelinde engelli akülü aracı tedarik ettiği engelli vatandaşların araçlarına periyodik olarak gerekli bakım ve onarımı yaptığını kaydeden Belediye Başkanı Rasim YÃ?

Ergene 27.08.2020 14:26:00 0
Engelli akülü araçlarının bakım ve onarımı yapılıyor​​​​​​​

 

Engelli vatandaşların toplumsal hayata katılmasını kolaylaştırmak adına bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hepimiz birer engelli adayıyız anlayışından hareketle engellilerin sorunlarını ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlara duyarlılığı arttırmak adına çalışmalar yürütüyoruz.  Ergene Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz akülü araçların bakım ve onarımını da bizzat yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

“İLK GÜNKÜ HALİYLE TESLİM EDİYORUZ” 

 

Yüksel, “Engelli vatandaşlarımıza akülü engelli aracı tedarik ettiğimiz gibi akülü araçlara tamir desteğinde de bulunuyoruz. Ergene’de başı ağrıyanın da dişi ağrıyanın da yanındayız. Sağlık işleri Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyacı olanlara hasta yatağı ve akülü tekerlekli sandalye tedarik etmeye devam ediyor. Ekiplerimiz bununla da kalmayarak daha önce verilen tekerlekli sandalyelerin periyodik bakımlarını da yapıyor. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından engelli vatandaşlarımıza tedarik ettiğimiz akülü araçların ilçemizde tamiratı ve bakım onarımına yönelik ciddi sıkıntılar söz konusuyken belediyemizin atölyesinde tamiratı, bakım ve onarımı yapılan engelli akülü araçlarımızı engelli vatandaşlarımıza ilk günkü gibi haliyle teslim ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Sevay KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10