Akay'dan Tokoçin ve Çimendağ ailelerine hoş geldin bebek ziyareti

Pandemi sürecinde ara verilen ve Haziran ayı itibari ile tekrar başlayan Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Tokoçin ve Çimendağ ailelerini evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkan

Çerkezköy 28.08.2020 18:52:00 0
Akay

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk olarak Gazi Osman Paşa Mahallesi Sümbül Sokak’ta ikamet eden Tolga – Sevil Avcı Tokoçin çiftini evlerinde ziyaret etti. Tokoçin Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Güneş’e sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini de Tokoçin Ailesi’ne takdim etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra ise İstasyon Mahallesi Tatlı Sokak’ta ikamet eden Ramazan – Rabia Çimendağ çiftini evlerinde ziyaret etti. Çimendağ Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Asil Efe’ye sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini de Çimendağ Ailesi’ne takdim etti. Ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getiren ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür eden Tokoçin ve Çimendağ aileleri, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik etti.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10