Bozdağ'dan ' Alışverişimizi yerel esnaftan yapalım' çağrısı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, yaptığı açıklamada okulların açılmasına kısa süre kala vatandaşlara alışverişlerini yerel esnaftan yapması çağrısında b

Çerkezköy 13.09.2020 17:54:00 0
Bozdağ

YEREL ESNAFI TERCİH ETSİNELR

Yerel esnafın hem ülke ekonomisine hem de ilçe gelişimine sürekli olarak katkıda bulunduğunu ifade eden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, pandemi süresi boyunca sıkıntılar yaşayan esnafa destek olmak amacıyla vatandaşların alışverişlerinde yerel esnafı tercih etmesi gerektiğini kaydetti.

HÜKÜMETTEN DESTEK BEKLİYORUZ

Bozdağ" AVM'ler ve süper marketler yerel esnafımızın belini büküyor. Hükümetten konuyla ilgili destek bekliyoruz. Okulların açılmasına kısa süre kala vatandaşlarımız kırtasiye ihtiyaçlarını yerel esnaftan yapmalı. Büyük marketlerden ve AVM’lerden yapılan alışveriş bölge esnafımızı sıkıntı yaşamaktadır. Vatandaşımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Küçük esnafa sahip çıkılmalı. Fiyat konusunda da küçük esnaf daha istikrarlı kalite konusunda da mutlaka daha kalitelidir" diye konuştu. Okulların açılmasına kısa süre kala kırtasiye ihtiyaçlarının da yerel esnaftan karşılanması çağrısında bulunan Bozdağ; “Sonuç olarak kırtasiye ürünü dediğimiz malzemeler çocuklarımızın kullandığı ürünler olacak ve kaliteli olmak zorunda. Küçük esnafımızı bu beklentileri karşılayacak donanımdadır” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10