Ergene Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Ergene Belediyesi kentte yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için araç filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.Ergenelilerin yaşamına değer katmak için çalışmaların sürdüğünü kaydeden

Ergene 14.09.2020 15:14:00 0
Ergene Belediyesi araç filosunu genişletiyor


 

Devlet Malzeme Ofisi’nden daha önce Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere çöp kamyonları satın alarak araç filosunu güçlendiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere yine DMO’dan bu kez Ford marka su tankeri aldı. Yeni alınan su tankeri karayolları kenarları park bahçe ve mesire alanları, yürüyüş yolları ile caddelerdeki bitki ve ağaçların sulaması gerçekleştirilecek.

DEĞER KATACAĞIZ

Ergene Belediyesi’nin araç filosuna dahil ettiği yeni su tankerinin de diğer araçlarda olduğu gibi Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alındığını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Özellikle sulama ihtiyacı doğan aylarda Ergene’deki araçlar ve yeşil alanları sulamakta kullanılacak olan yeni su tankeri ile araç filosunu güçlendiren Ergene Belediyesi Ergenelilerin yaşamına değer katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Araç filomuzu daha da güçlendirme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10