Tekirdağ'da 'Avrupa Hareketlilik Haftası' gerçekleştirildi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, 'Avrupa Hareketlilik Haftası' etkinlikleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralına uyularak yürüyüş ve bisiklet turu düzenlendi. Yürüyüşün ardından sporcular k

Tekirdağ 23.09.2020 21:07:00 0
Tekirdağ

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ve sporcularla çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini artırmak amacıyla 23-30 Eylül Avrupa Spor Haftası dolayısıyla Tekirdağ Yelken Kulübü’nden Rumeli İskelesine kadar gerçekleştirilen yürüyüşe katıldı.

BİSİKLET SÜRDÜLER
Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya teşvik etmek amacıyla Avrupa Komisyonu tarafından 2002 yılından bu yana kutlanan 'Avrupa Hareketlilik Haftası', Süleymanpaşa´da bisiklet ve yürüyüş etkinliğiyle başladı. Tekirdağ Yelken Kulübü önünde başlayan maske ve sosyal mesafeli yürüyüş ve bisiklet turu, Rumeli iskelesine kadar sürdü. Rumeli İskelesi'nde son bulan yürüyüşün ardından sporcular karate, judo ve yüzme gösterilerinde bulundu. Etkinliklere Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10