Ak Parti'de Sezai Çetin güven tazeledi

Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı 3'ncü olan kongresi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede tek liste ile seçime gidilirken, mevcut başkan Sezai Çetin, yeniden Ak Parti Süleymanpaşa ?

Tekirdağ 28.09.2020 18:24:00 0
Ak Parti

 Önceki gün gerçekleştirilen kongreye  Ak Parti MYK Üyesi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ak Parti MYK Üyesi ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan,  Eski Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Çebi, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı, Hüseyin Üretürk, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, STK temsilcileri ve çok sayıda partili ile delegeler katıldı.

 BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

Saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşı okunmasının ardından divana Ali Sevinç, Minnet Cabbar, Niyazi Kayhan, Nazan Ürkmez ve Tuğba Türer seçilirken, ilk konuşmayı AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin gerçekleştirdi. 2019 Ocak ayından itibaren göreve geldiklerinden itibaren parti için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Çetin”Süleymanpaşa Belediyesini almaya inanmıştık. Teşkilatımızın büyük katkısıyla ve 31 Mart gecesi Milletimizin teveccühü ile büyük bir başarı elde ettik. Başarıyı elde etmek çalışmayı gerektirir. 2024 Yılında yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkalığı seçimini de inşallah, şu anda görevde olan Belediyelerimiz örnek çalışmalarıyla Rol Model olacak ve 2024 yılında Büyükşehir Belediye Başkanlığını AK Parti Kadroları ile yöneteceğiz. Yenilenen kadrolarımızla daha azimle çalışacağız ve 2024 yılında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere yapılacak olan Milletvekilleri seçimlerinde de Tekirdağ’da AK Parti’yi birinci sıraya yerleştireceğiz” dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ HİSSETTİRMEMİZ GEREKİYOR

Çetin’in ardından konuşan Süleymannpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hizmet yolumuza devam ediyoruz. 12 Yıldır Ak Parti Teşkilatlarında görev yapan bir kardeşinizim. Üzerimde olan hakkınızı ödeyemem. Seçimlerde milletimizin teveccühleri ile göreve gelmiş olduğum Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’nda 1.5 yıldır tarih yazıyoruz. Bu şehirde artık laf değil, hizmet üretiliyor. Allah’a hamdolsun, Ak Partili diğer 3 Belediye Başkanımız ile bu şehirde, Tekirdağ’ımızda Cumhur İttifakı’nın Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hizmet etmeye çalışıyoruz. Biz Süleymanpaşa’da göreve geldiğimizde bizden öncekilerin 5 yılda, 10 yılda yapamadıklarını biz 1 yılda yaptık. Sadece Süleymanpaşa’nın sokaklarında 800 Bin Metrekare yol yaptık. Allah izin verirse görevimizin sonuna kadar 1 milyon metrekare yol yapacağız. Allah’ın izniyle, 2024’te sadece Tekirdağ’da değil, tüm Trakya’da gönül belediyeciliğini hissettirmemiz gerekiyor” dedi.

BU ŞEHRE BİR BÜTÜN OLARAK BAKIYORUZ

İlçe kongrelerinin dokuzuncu gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını kaydeden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan “ Süleymanpaşa benim için büyük bir önem arz etmektedir. Burada doğdum, işim burada, karnım burada doğuyor. Ömrümün bütününü burada geçirdim. Büyükşehir olmadan öncesini düşünüyorum. Süleymanpaşa, bundan öncesine buradakiler için Tekirdağ’dı. Hala da aynı duygular ile bu şehre bir bütün olarak bakıyoruz. Makamlar, mevkiiler gelir geçer. Ancak bunlar bize emanettir. Bize emanete ihanet yakışmaz. En iyisini yapmaya, en doğru şekilde yapmaya gayret ederiz. Emanet, namustur. Emanete sahip çıkmak imandandır. Bugün burada sizlere hizmet etmek için göreve talip oldum diyen dava arkadaşlarımıza arkanızdayız, yanınızdayız demeye geldik. Bizim kardeşlerimiz; 10 yıldır çalışmayanların, vizyonsuzlukları ile bizlere vakit kaybettirenlerin, dededen toruna halkçılık kisvesi altında vatandaşlarına yukarıdan bakanlardan değil hiçbir makama talip olmadan sadece hizmete talip olanlardır. Cumhurbaşkanımız, liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıkmış olduğumuz bu yolda; hizmete talip olan, emanet ehli olduklarından emin olduğum kardeşlerimin yüzümü yere eğdirmeyen bu dirayetli duruşları olduğu sürece onların bazen önünde, bazen arkasında ama en önemlisi de her zaman yanlarında olacağıma söz veriyorum. Yeni yönetimin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Tekirdağ için gecesini gündüzüne kattıklarını kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel “  Tüm teşkilatlarımızla birlikte tüm Tekirdağ’ımızın yükünü taşımak konusunda kararlıyız, azimliyiz. 31 Mart tarihinde Cumhur İttifakı ile beraber Süleymanpaşa’da destan yazarak zafer kazandık. Yazılan bu destan sonucunda 205 bin Süleymanpaşa’lı hemşerilerim iyi ki AK Partili belediye seçtik dediler. Her geçen gün hizmetlerimizin arttığını görüyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımızla konuştuğumuzda büyük heyecan ve mutluluk duyduklarını söylüyorlar. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i ve ekini tebrik ediyorum. Gelecek nesillerimize daha iyi bir Tekirdağ ve Türkiye bırakmak için çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

 

SİZLERİN DESTEĞİ İLE AŞACAĞIZ

 Programın son konuşmasını gerçekleştiren AK Parti MYK Üyesi Mustafa Ataş “ Kuruluşundan bu güne kadar gerek Tekirdağ İl Teşkilatımıza, gerekse tüm ilçe teşkilatlarımızda görev yapan kardeşlerimize bu zamana kadar yürütmüş oldukları çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum. Yapılacak kongremizin göreve gelecek arkadaşlarımızın hayırlı çalışmaları ile Büyükşehir’i kazanacak iradeye sahip olduklarına inanıyorum. Sizler ile kucaklaşmayı, el sıkışmayı çok arzu etmemize rağmen pandemi sürecinde çocuklarımız ile torunlarımız ile kucaklaşamaz olduk. İnanıyorum ki bu bir imtihandır. Rabbim bizleri bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarsın. Rabbim bu salgın sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza güç kuvvet versin.  Son genel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak ülkemizin geleceği ve milletin geleceği doğrultusunda güçlü bir diyaret göstermek suretiyle, milletimizin kalkınması konusunda büyük bir irade gösteren Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına da teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum. Önümüzdeki süreçte aşılamaz dediğimiz sorunları, Cumhur İttifakımızın mensupları ve sizlerin de desteği ile aşacağız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ataş”  2014 yılının Şubat ayında MİT Tırlarına karşı operasyon düzenlendi. Suriye’deki kardeşlerimize yardım götüren tırlara silah taşıyor diyerek, bu ülkeye bir terör damgası vurarak kendi ülkesine operasyon düzenleyen Fetöcü savcılar gördük bu ülkede. 2016 yılında 15 Temmuz hain darbe girişimi ile bu ülkeyi işgal etmeye çalıştırlar. Milletimizin dirayeti ile, canını ortaya koyması ile yine muvaffak olamadılar. Milletimizde bu irade, bu güç olduktan sonra bu ülkeye kimsenin bir şey yapamayacağını herkes görmüş oldu. Kıymetli kardeşlerim, inanıyorum ki, bu iradeye sahip olan teşkilat mensuplarımızın önümüzdeki dönemde Tekirdağ’ımızın, Trakya’mızın tamamını Cumhur İttifakı ile tanıştıracağına eminim. Başkanımız Cüneyt Yüksel’e çalışmalarından, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Arkasında bulunan güçlü il ve ilçe teşkilatımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10