Saadet Partisinden Gümüş ve Çatmakaş'a ziyaret

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Yusuf Aydın, partililer ile birlikte Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş'a zi

Çerkezköy 29.09.2020 18:42:00 0
Saadet Partisinden Gümüş ve Çatmakaş

 

EBA NOKTALARI KURDUK

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Adayı Yusuf Aydın ile partililer Erol Kaya, Ayhan Ege ve Muaammer Zengin ilk olarak sabah 09.45’te Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Eğitimin konuşulduğu ziyarette konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin gümüş Çerkezköy’deki okullarda EBA Destek noktaları açtıklarını kaydetti. Gümüş “ Sınıflarda bulunan akıllı tahtalarda canlı ders verir hale geldik. Çerkezköy’de 15 okul EBA destek noktası olarak onaylanmıştır” dedi.

DOLULUK ORANI YÜZDE 80’LERDE

Çerkezköy’de uzaktan eğitim devam ederken, geçtiğimiz hafta anaokulu ve birinci sınıflarda yüz yüze eğitimlerin kademeli olarak başladığını kaydeden Gümüş “ Okullarımızda her hangi bir sıkıntı bulunmuyor. Birinci sınıf öğrencilerimiz okullarına yoğun ilgi gösteriyorlar. Çerkezköy’de birinci sınıfların doluluk oranı yüzde 80’ler civarındadır” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan adayı Yusuf Aydın” Ülkemiz pandemi nedeniyle zor süreçten geçiyor. Pandemi nedeniyle çocuklarımız eğitimlerini uzaktan sürdürüyorlar. İnşallah en kısa zamanda bu virüs biter de okullarımız yeniden cıvıl cıvıl olur. Saadet Partisi olarak eğitimi her zaman önemsiyoruz. Çerkezköy’de eğitimin daha iyi yerlere gitmesi için var gücümüzle çalışmaya hazırız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden ayrılan Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Adayı Yusuf Aydın ile partililer Erol Kaya, Ayhan Ege ve Muaammer Zengin daha sonra Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çakmataş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette partililer müftü İdris Çakmataş ve din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutlarken, Çakmataş ise ziyaretten ötürü partililere teşekkür etti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10