Vali Yıldırım'dan Çanakkale çıkartması 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Çanakkale Valisi olarak atanan İlhami Aktaş'a iade-i ziyarette bulundu. Valilik ziyaretinin ardından Yıldırım, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Jandarma Komutan?

Tekirdağ 1.10.2020 20:03:00 0
Vali Yıldırım


Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 10 Haziran 2020 tarihinde Çanakkale Valisi olarak atanan İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Yıldırım, Vali Aktaş tarafından Çanakkale Valiliği önünde karşılandı. Ardından makama geçerek Vali Aktaş ile bir süre görüştü ve Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.  Vali Aktaş günün anısına Vali Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kılıç’a 57. Alay Sancağı hediye etti.

 

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI 

 

Ardından Vali Yıldırım, Çanakkale İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’yu ziyaret etti. Müftülük önünde Müftü Kabukçu tarafından karşılandı. Sonrasında makama geçerek Müftü Kabukçu ile bir süre görüştü.

Daha sonra Vali Yıldırım, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Çanakkale İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Alb. Tahsin Saruhan tarafından komutanlık önünden karşılandı. Sonrasında makama geçerek Jandarma Komutanı Saruhan ile bir süre görüştü ve Jandarma Komutanlığı Şeref Defteri’ni imzaladı. Vali Aziz Yıldırım’a ziyareti sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç eşlik etti.X

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10