İYİ Parti Çerkezköy'de mahalle temsilcilerini oluşturdu

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya önceki akşam Çerkezköy'e gelerek derneklere ziyaret gerçekleştirdi. Alkaya ziyaretlerde İYİ Parti Çerkezköy Mahalle temsilcilerine görevlendirme yaz

Çerkezköy 5.10.2020 16:11:00 0
İYİ Parti Çerkezköy

 

 

Çerkezköy Erzurumlular Derneği’ndeki programda konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin “ Bugün böyle yoğun bir program içerisinde Tekirdağ’da teşkilatlanma yapısı adına Çerkezköy çok iyi konumda. Ekibime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Fedakarlıklar yaparak görevlerini yerine getiriyorlar, sorumluluktan kaçmıyorlar ve diğer teşkilatlara da örnek olalım diye cesaret gösteriyorlar. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekibimizle her zaman aktif olarak sahada yer aldık. Genel Başkanımızın ‘Millet bizi çağırıyor’ sloganı ile her zaman sizlerle birlikte olacağız. Teşkilatlanmanın son aşaması olarak mahalle temsilciliklerimizin atamasını tamamladık. Bizi burada ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Malum pandemiden dolayı kapalı alanlarda buluşamıyoruz. Hemşerilerimizin bize verdiği desteği hissedebilmek adına buralardayız. Yolumuz çok uzun. 2023 yılında seçim olacak. Ama her zaman erken seçim olma ihtimali var. Biz de her daim sahadayız. Kendimize bir yol haritası çizelim istedik dedik ve mahalle temsilciliklerimizi oluşturduk” diye konuştu.

 

 

SİZLERİ DİNLEMEYE GELDİK

 

Siyaset yapmak için gelmediğini kaydeden İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Sertaç Alkaya” Hepimiz ülkenin hangi durumda olduğunu hissetmeye başladık. Hepinizin bildiği üzere partimiz 3 sene önce kuruldu. Bu partiyi genel başkanımızın ifadesiyle sizler kurdunuz. Dolayısıyla sizin sözünüz geçecek. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Vatan ve millet meselelerine sahip çıktığınız için hepiniz sağ olun. 3 senelik süreç içerisinde partimizi siz kurdunuz, fakat sorunları iletme konusunda biraz sıkıntımız vardı. Partimize daha kolay ulaşım sağlamak adına mahalle teşkilatlarımızı oluşturduk. Sağ olsun Çerkezköy İlçe Teşkilatımız mahalle temsilciliklerini hayata geçirdi. Çok konuşulacak ve anlatılacak şeyler var. Ben gelip anlatmaktan öte sizleri dinlemek istiyorum. Çözüm konusunda yerel yönetimlerle ilgili olarak Millet İttifakı belediye başkanlarımıza ileteceğiz. Genel sorunlarınızı da Ankara’ya genel başkanımıza iletmek adına Tekirdağ Milletvekilimize ileteceğiz. Hiçbir şekilde siyaset yapmayacağız. O yüzden rahat bir şekilde konuşabilirsiniz” diye konuştu.

 

ALTI BOŞ CÜMLE OLUR

 

Vatandaşların ‘İYİ Parti Tekirdağ’da belediye başkan adayı çıkaracak mı?’ sorusunu cevaplayan Alkaya, "Malum hükümet bir ittifak sistemi oluşturdu. Küçük ortağıyla bir ittifakın içerisine girdi. Fakat bizimkisi işbirliği. Normal takvim işlerse önümüzdeki 2023 yılında genel seçimler var, sonrasında da yerel seçimler. O zaman ittifakın nasıl işleyeceğine dair kararı da genel merkez belirleyecektir. Şu an için bunu söylememiz altı boş bir cümle olur” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10