BBP'de Demircan güven tazeledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Tekirdağ İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresini önceki gün gerçekleştirdi. Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Turan Demircan tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi. Salon TÃ

Tekirdağ 5.10.2020 16:24:00 0
BBP

 

 

Süleymanpaşa’da Pazar günü gerçekleştirilen kongreye BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hayati Örencik, ilçe başkanları, Alperen Ocakları başkanları ile partililer katıldı.

 

DİVAN OLUŞTURULDU

 

Divanın oluşturulmasının ardından program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kongrede BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan konuşma gerçekleştirerek, “Şuan dünyada çok büyük kayıplar ve acılar yaşatan kovid-19 virüsü nedeniyle siyasi partilere, STK’lara kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerine davette bulanamadık. Bu virüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.Özellikle bu virüs nedeniyle hayatlarını ortaya koyan gecesini gündüzüne katan tüm sağlık personeline tüm kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

"MEKANIN CENNET OLSUN MUHSİN BAŞKANIM"

 

Büyük Birlik Partisi'nin 27 yıl önce rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları tarafından kurulduğunu kaydeden Demircan “Büyük Birlik Partisi siyasi bir partiden ziyade siyasi bir harekettir. Kurulduğu günden bu yana Türk İslam aleminin umudu olmuştur. Büyük Birlik Partisi hiçbir zaman muhalefet olsun diye muhalefet yapmamıştır. Çok kritik zamanlarda oy hesabı yapmamış devletin ve milletin bekası için her zaman devletin ve hükümetin yanında olmuştur. 28 Şubat sürecinde namlusunu halka çeviren askere selam durmam diyen ebedi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu devlet adamlığının ne olduğunu bütün cihanı aleme göstermiştir. Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan annemizin dediği gibi “oğlumu devlet ne zaman çağırsa gitti onun devletine bir gün ihtiyacı oldu onda da devlet yoktu” dağda kaybolan ineği bir saatte bulan devlet, tatilde kaybolan turisti bir saatte bulan devlet ne yazık ki Muhsin Başkanımı 3 gün bulamadı.Bizler Büyük Birlik Partililer ve Alperenler olarak bunların sorumluluklarına hiçbir zaman hakkımızı helal etmiyoruz ve tek Alperen kalana kadar bu suikastın takipçisi olacağız ruhun şad mekanın cennet olsun Muhsin Başkanım” diye konuştu.

 

“İKİ DEVLET TEK MİLLETTİR”

 

Demircan, “Tarih boyunca Türk Milletinin başına bela olan Türk İslam düşmanı ermeni köpeği, son zamanlarda yine kudurmuş, Azerbeycanlı kardeşlerimize saldırılar düzenlemiş, sivil masum kardeşlerimizin üzerine bombalar yağdırmıştır. Azerbaycan da şehit düşen tüm kardeşlerimizin rabbim şahadetlerini kabul eylesin, gazilerimize acil şifalar versin. Gücü yalnız masum sivillere yeten bu köpekler şunu iyi bilmelidir ki Türkiye Azerbaycan iki devlet tek millettir. Yaşasın Türkiye yaşasın Azerbaycan tekrar bu tatil gününde toyumuza teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

ERMENİSTAN BAYRAĞI YAKTILAR

 

Programda BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hayati Örencik de konuşma gerçekleştirerek kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.  Salon Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla donatılırken, program öncesinde mehter eşliğinde Ermenistan bayrağı yakıldı. Seçimlere tek liste ile giren Turan Demircan delegelerin tümünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10