Saadet Partisi'nden odalara ziyaret

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Yusuf Aydın ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Şoförler Odası ve Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Ziyarette partililer esnaflarÄ

Çerkezköy 6.10.2020 16:50:00 0
Saadet Partisi

 

 

Saadet Partisi İlçe Başkan adayı Yusuf Aydın ile partililer Erol Kaya, Ayhan Ege ve Muammer Zengin Çerkezköy Şoförler Odası ve Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Odasına ziyaret gerçekleştirdi.

 

EKONOMİNİN İLERİYE GİTMESİ ÜRETİME BAĞLI

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden Saadet Partisi İlçe yönetimi şoför esnafının sıkıntılarını dinledi. Oda Başkanı Mustafa As, pandemi sürecinde özellikle şoför esnafının büyük sıkıntı yaşadıklarını kaydederek “ Sıkıntılarımızı sizler daha iyi biliyorsunuz.  Partiler arası diyalogların oluşması lazım. Pandemi sürecinde bu biraz daha ön plana çıktı. Burada esnafın ve vatandaşların belli paylaşımda bulunması gerekiyor.  Çerkezköy de esnaf ve sanayi kenti olmasından dolayı fazlaca etkilendi. Ancak ekonomimizin devam etmesi için fabrikalarımız durmadan çalışıyor. Tedbirleri elimizden bırakmamamız gerekiyor. Bizler esnafımıza duraklarımıza ve minibüslerimize uyarılarda bulunuyoruz. Okulların açılmasını bekliyoruz. Esnafımızda bir rahatlama bekliyoruz. Ekonomimizin ileriye gitmesi üretime bağlı. Biz esnafımızın bu süreçten en az etkilenmesi için ne yapılması gerektiğini anlatıyoruz. Bu dönemde esnafımıza maddi destek veyahut d mazot desteği verilebilirdi” diye konuştu.

 

 

ESNAFIMIZ SIKINTI YAŞADI

 

Ziyarette konuşan partililer Esnafa 6 ay ertelemeli bir kredilendirme yaptılar. Bunun da ödemeleri başlandı. Hükümetin koşulsuz bir şekilde yardım yapması gerekiyordu. Biz parti olarak bunu destekledik. Para kazanamayan esnaf parayı nasıl ödesin. Devlet olarak pandemi sürecinde bir yardımları bulunmadı. Hükümet maske dağıtmak ve önerilerde bulunmak dışında bir destekte bulunmadı. Avrupa da çalışan ve çalışmayan her vatandaşa yardım edilirken Türkiye’de de sadece kredilendirme yapıldı. İnşallah pandemi döneminin bitmesiyle birlikte rahatlamalar başlar ve verilen kredilerde ödeme kolaylıkları sağlanır” dedi.

 

ESNAFIN SIKINTILARINI DİNLEDİLER

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odasından ayrılan Saadet Partililer daha sonra Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasına geçerek Başkan Ali Bozdağ ile görüşme gerçekleştirdi. Partililer Bozdağ’dan pandemi sürecinde esnafın yaşadığı sıkıntıları dinlerken, Ali Bozdağ ise ziyaretten ötürü partililere teşekkür etti. Ziyaretlerde partililer Mustafa As ve Ali Bozdağ’a Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın ‘Davam: Ne Yaptıysam Allah Rızası İçin Yaptım’ isimli kitabı hediye edildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10