Hayırsever Karagöz'e beraat ve madalya

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, yönetim kurulu olarak kuruma belli oranda maddi destek sunan Çerkezköylü hayırsever Müjgan Karagöz'e Altın Madalya ve Berat Belgesi gönderdi. Karagöz altı

Çerkezköy 7.10.2020 17:16:00 0
Hayırsever Karagöz

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışında bulunan Çerkezköylü Hayırsever vatandaş Müjgan Karagöz’e Kaymakamlık makamında düzenlenen törende berat ve madalya verdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törene Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, hayırsever Müjgan Karagöz, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen, Fahri Tanıtım Kurulu Genel Sekreteri Serkan Karagöz katıldı. Düzenlenen törende yaptığı anlamlı bağıştan dolayı hayırsever Müjgan Karagöz’e teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban”  Bu bağışlarla Türk Silahlı Kuvvetleri ve ordumuz daha da güçleniyor. Güçlü ordu, güçlü devlet demektir. Allah hayırsever vatandaşımızın hayrını kabul etsin" dedi. Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, hayırsever Müjgan Karagöz’e berat ve madalya verdi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10