Soylu Mahallesi'nin su sorunu çözülüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), Hayrabolu bağlı Soylu Mahallesi'nde yaşanan su sorununun çözümü için yatırım çalışmaların

Hayrabolu 13.10.2020 18:12:00 0
Soylu Mahallesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yapılacak çalışma kapsamında Yörgüç su dağıtım deposundan başlanarak Q160 HDPE boru ile 7800 metre içme suyu hattı imalatı yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje ile Soylu Mahallesinin deposuna 600 m3/gün su verilecektir” dedi.

 

 

“VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

 

Proje ile Soylu Mahallesi'nin su sorununun kalmayacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak vatandaşlarımızın sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeye, halkımıza kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam ediyoruz. Soylu Mahallemizde yaşanan su sorununu çözmek için yatırım çalışmalarımıza başladık. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Soylu Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli suya kesintisiz bir şekilde ulaşması planlanmaktadır. Şimdiden Soylu mahallesinde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10