Çerkezköy protokolü, sosyal mesafe ve maske denetimi yaptı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında Çerkezköy'de geniş kapsamlı sosyal mesafe ve maske denetimi gerçekleştirildi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami

Çerkezköy 16.10.2020 15:03:00 0
Çerkezköy protokolü, sosyal mesafe ve maske denetimi yaptı

Çerkezköy’de ilçe protokolü, koronavirüs vakalarının artışına dikkat çekmek amacıyla maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi.


CUMHURİYET MAHALLESİNDE DENETİM YAPILDI


Dün saat 11.00’de Çerkezköy Cumhuriyet Mahalesi Tepe mevkiinde başlayan denetimlere Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Şerifoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. 

 


CEZAİ İŞLEM UYGULANDI 


Cengiz Topel caddesindeki restoran, kafeterya, market, ayakkabı ve mobilya dükkanı gibi pek çok yerde maske, mesafe, temizlik denetimleri yapan ekipler; dükkanların girişlerinde kural ve uyarıların yazılı olduğu afişlerin asılı olup olmadığını da kontrol etti. Denetimler sırasında tüm uyarılara rağmen maske takmayanlara ekipler tarafından cezai işlem uygulandı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “Vatandaşlarımıza maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunarak, alınan tedbirlere uyulması gerektiğini bir kez daha belirttik. Kurallara uyulmadığı takdirde cezai işlemin uygulanacağını hemşerilerimize önemle bildirdik. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmak için önlemlerimizi almaya ve denetimlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

 


Haber/Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10