Tekirdağspor ağır yaralı 0-4

TFF 3.Ligde zirve hesapları yapan Tekirdağspor Adana deplasmanında Ceyhanspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen Tekirdağspor karşılaşmadan da 4-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kap

19.10.2020 17:44:00 0
Tekirdağspor ağır yaralı 0-4

Ceyhan Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Ceyhan Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu, Kulüp Başkanı İlker Önük, CTB Başkanı Mustafa Aydar ve sayılı sayıdaki taraftar izledi. 


İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI 


Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Tekirdağspor istediği futbolu ortaya koyamadı. Ev sahibi ekip Ceyhanspor karşılaşmanın 3’üncü dakikasında golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Aziz düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Ceyhanspor’u öne geçirdi. Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip sağlı sollu ataklarla Tekirdağspor kalesine yüklendi. Karşılaşmanın 29’uncu dakikasında Ceyhanspor Muhammed’in düzgün vuruşu ile farkı ikiye çıkardı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Ceyhanspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 

 


DÖRT GOLLE MAĞLUP OLDU 


İkinci devre farkı indirmeye çalışan Tekirdağspor’un 52’inci dakikasında bir vuruşu direkten döndü. Ataklarını sürdüren ev sahibi ekip 60’ıncı dakikada Aziz’in düzgün vuruşu ile farkı üçe çıkardı. Gelen üçüncü golün ardından konuk ekip Tekirdağspor oyun disiplininden tamamen koptu. 83’üncü dakikada Ceyhanspor atağında topla buluşan Furkan Yıldırım mükemmel bir gole imza atarak farkı dörde çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ceyhanspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Tekirdağspor bu mağlubiyet ile sezonun ilk mağlubiyetini alarak 8 puanla altıncı sıraya gerilerken, Ceyhansopr ise üçüncü galibiyetini elde ederek puanını 10 yaptı ve üçüncü sıraya yükseldi. 


Haber/Şaban KARDEŞ
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10