Albayrak, 24 saat Şarköy'ü dinledi

Tekirdağ'ın ilçelerinde başlattığı 24 saat kesintisiz hizmet programı kapsamında, her ilçede 24 saat kalarak halkın sorunlarını dinlemeye başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadi

Şarköy 24.10.2020 16:36:00 0
Albayrak, 24 saat Şarköy

Her ilçede 24 saat kalarak, vatandaşlarla ve kurum temsilcileriyle sorunları görüşen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışma azmimize yetersiz kalan mesai saatlerini ortadan kaldırıyor, 24 saatimizi şehrimize adıyoruz. Tarihi ve kültürel dokusu, muhteşem doğasıyla yeşilin ve mavinin buluşma noktası, mavi bayraklı plajlarıyla tatilcilerin ve vatandaşlarımızın gözdesi, zeytin, kiraz ve üzüm üreticiliğiyle tarımsal anlamda doğanın bizlere sunduğu bereketli meyveleriyle meşhur, güzel Şarköyümüzde kesintisiz 24 saatlik mesaimizi gerçekleştiriyoruz" diyerek, Şarköy'de 24 saat kesintisiz hizmete start verdi. Albayrak'ın 23 Ekim Cuma günü saat 06.00’da başlattığı mesai, 24 Ekim Cumartesi günü 06.00'ya kadar kesintisiz olarak devam etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Albayrak, "Belirlenecek tarihlerde 11 ilçemizde de sürdüreceğimiz çalışmalarımızda, tüm vatandaşlarımız kesintisiz 24 saat boyunca Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmet Binalarımızı ziyaret ederek, talep ve önerilerini bizlerle paylaşabilirler” diye konuştu. 


MUHTAR VE VATANDAŞLAR, TALEPLERİNİ ANLATTI 


Albayrak, Şarköy'deki programına, CHP Şarköy İlçe Başkanı Birol Taner ve İlçe Başkan Yardımcısı Kaan Keresteci ile birlikte esnafları ziyaret ederek başladı. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, talep ve önerileri alan Albayrak, ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy İlçe Hizmet Binasına geçerek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’ı ziyaret eden Albayrak, ardından da Şarköy Ziraat Odası'na geçti. Oda Başkanı Ömer Düzgen ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Albayrak, Şarköy'de tarım ile ilgili yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunarak, Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal alandaki hizmet ve yatırımları ile ilgili oda yetkililerine bilgi verdi. 

 


İSKELEDE BAKIM VE ONARIM YAPILACAK 


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy'ün Mürefte Mahallesi’nde büyükşehir belediyesince bakım ve onarımı gerçekleştirilip revize edilecek olan iskeleyi de inceledi. Burada Albayrak’a, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, CHP Şarköy Belediye Meclis Üyesi Zekai Can, Mürefte Mahalle Muhtarı Rahmiye Kural ve CHP Şarköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Koçer de eşlik etti. Albayrak, iskele konusunda yaptığı açıklamada, “İskelemizi Mürefte Mahallemize yakışır bir şekilde yenileyeceğiz. Yakında çalışmalarına başlanacak olan iskelenin mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kaydetti. 


SEMT PAZARINDA VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ


Kiraz ve üzümü ile meşhur Şarköy'de her cuma kurulan semt pazarını da ziyaret eden Albayrak'a; Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan da eşlik etti. Albayrak, burada pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorunları dinledi. Albayrak, program kapsamında; Şarköy'ün Uçmakdere, Ulaman, Yayaağaç, Yeniköy, Yörgüç, Yukarıkalamış, Kirazlı, Camikebir, Cumhuriyet, Çengelli, İstiklal, Şenköy ve Yayaköy mahalle muhtarları ile de bir araya geldi. Muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve beklentilerini dinleyen Albayrak, yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.  

 


CHP VE İYİ PARTİ'YE ZİYARET


Albayrak, programı kapsamında siyasi parti temsilcilerini de ziyaret etti. İyi Parti Şarköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Aslan Dallı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Albayrak, CHP Şarköy İlçe Teşkilatı ziyaretinde de İlçe Başkanı Birol Taner ve yönetim kurulu üyeleri ile Şarköy’de yapılacak çalışmalar üzerine sohbet etti. 


Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10