Önlem almanız için canımızın yanması mı lazım? 

Çerkezköy'de artan nüfusa paralel olarak iş hacmi ve araç sayısının da artışıyla birlikte İstasyon Mahallesi'nde ağır tonajlı araçların kontrolsüz hızları, tehlike yaratmaya devam ediyor. Mahall

Çerkezköy 25.10.2020 08:21:00 0
Önlem almanız için canımızın yanması mı lazım? 

Çerkezköy'ün ilk yerleşim yeri olan İstasyon Mahallesi her yönüyle kaderine terk edilirken, şehrin ilk giriş-çıkış yolu olan, tek gidiş tek geliş şeridinden oluşan yolda, özellikle gümrüğe gelen ve gümrükten çıkan ağır tonajlı TIR ve kamyonların aşırı hız yapmaları tehlike saçıyor. Mahalle sakinleri, hiçbir yetkilinin buradaki araç trafiğini ve araçların hızını kontrol etmediğini, ne karayollarının ne belediyenin ne de trafik ekiplerinin hiçbir denetim yapmadığı bu yolda bir can kaybı olmaması için hız kesicilerin konulmasını isterken, denetimlerin de artırılmasını istiyorlar. 


BAŞKAN AKAY'A ÇAĞRI YAPTILAR 


Tren istasyonunun bu bölgede olması nedeniyle yoğunluğun fazla olduğunu kaydeden mahalle sakinleri, ağır tonajlı araçların güzergahlarının değişmesi gerektiğini kaydederek, mahalle içinde TIR'ların geçişine izin verilmemesini istediler. Mahalleliler, İstasyon Mahallesi'nde doğup büyüyen, buranın çocuğu, buranın genci, buranın yetişkini olarak belediye başkanı seçilen Vahap Akay'ın bu başıboşluğa bir an önce dur demesi gerektiğini kaydettiler. 


Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10