Kırklarelispor yenilgi ile tanıştı

TFF 2.Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren Kırklarelispor evinde Kırşehir Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan Kırklarelispor karşılaşmadan da 1-0 mağlup

28.10.2020 17:18:00 0
Kırklarelispor yenilgi ile tanıştı

Kırklareli Atatürk Stadyumunda Çarşamba günü oynanan karşılaşma saat 14.00’de başlarken, karşılaşmayı ise Mehmet Şükrü Közcü yönetti.

 

İSTEKLİ BAŞLADI

 

Karşılaşmaya Kırklarelispor Umut Kaya, Kubilay, Atakan, Ersel, İsmail, Davut, Emre, Serkan, İbrahim, Emre ve Arda kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Kırşehir Belediyespor Şerif, İsmail, Erbay, Bilal, Ahmet, Onur, Serhat, Melih, Hakan, Oğuzhan, Deniz kadrosu ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kırklarelispor ilk dakikalarda rakip kalede iyi bir oyun ortaya çıkarmasına rağmen bir türlü istediği golü bulamadı.

 

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

 

İlerleyen bölümlere doğru Kırklarelispor’da sakatlanan Davut’un yerine Sercan oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde kontrollü bir futbol ortaya koyan Kırşehir Belediyespor 56’ıncı dakikada golü buldu. Gelişen konuk ekip atağında topla buluşan Ahmet Karadayı şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kırşehir Belediyespor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

 

 Karşılaşmada mağlup duruma düşen Kırklarelispor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Özellikle Emre ve Arda ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Kırklarelispor beraberlik sayısını bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Kırşehir Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sezon ilk kez yenilen Kırklarelispor 10 puanla dokuzuncu sıraya gerilerken, Kırşehir Belediyespor ise 11 puanla sekizinci sıraya yükseldi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10