29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni yapıldı

Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Çerkezköy Cumhuriyet meydanındaki  Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni yapıldı.

Çerkezköy 28.10.2020 17:41:00 0
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97’nci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Piyade Kurmay Albay Yasin Aytekin,  Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram ve Esengül Güven, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

ÇELENKLER SUNULDU

 

Protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı tören öncesi koronavirüsle mücadele kapsamında sosyal mesafe kuralı uygulanırken, törene katılanların ateşleri de ölçüldü. Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığının çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasının ardından program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile sona erdi.

 

 

SAAT 10.00’DA BAŞLAYACAK

 

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlamalarda  bugün saat 09.30’da Hükümet Konağı bahçesinde tebrikat töreni gerçekleştirilecek. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Fikret Puza’nın sunuculuğunu yapacağı tören saat 10.00’da başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak olan tören şiir okunması ve halk oyunları gösterisi ile devam edecek programda, Çerkezköy’ün kurtuluşunun da aynı güne denk gelmesi dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10