Çerkezköy'de Cumhuriyet TIR'ıyla bayram coşkusu 

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. Yılı ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılı kutlamaları sokaklara taşarken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, üstü açık C

Çerkezköy 30.10.2020 14:32:00 0
Çerkezköy

Cumhuriyetin 97’inci yıl dönümü ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıl dönümü coşkusuna Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet TIR'ı ortak oldu.

 

GÜN BOYUNCA CADDE VE SOKAKLARI GEZDİ

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet TIR'ı 29 Ekim Perşembe günü saat 15.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket ederek Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi güzergahını takip edip, yeniden Cengiz Topel Caddesi, Altıyol Kavşağı, Öztrak Caddesi’ni takip ederek, Vatan Size Minnettar Anıtı önünden Atatürk Caddesi’ni geçerek, Çerkezköy Belediyesi önüne geldi. Akşam saat 18.30’da Veliköy Mahallesi’nden hareket eden Cumhuriyet TIR’ı sırası ile Veliköy, Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Namık Kemal ve Kızılpınar Gültepe Mahallelerini gezdikten sonra Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi ve Gazi Osman Paşa Mahallelerini dolaşarak, halkın Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu. Daha sonra Bağlık Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, İstasyon ve Fatih Mahallelerimizi gezen ve çaldığı marşlar ile Çerkezköylülerin kuruluş ve kurtuluş coşkusuna ortak olan Cumhuriyet TIR’ı gece geç saatlere kadar Çerkezköy cadde ve sokaklarını gezdi.

 

 

  BALKON VE PENCERELER DOLDU TAŞTI

 

 Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'da Cumhuriyet TIR'ına çıkarak Çerkezköy halkını selamladı ve

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97’inci yılı ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yılını kutlayarak halkın coşkusuna ortak oldu. Cumhuriyet TIR’ını ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı gören genci, yaşlısı, çocuğuyla, 7’den 70’e her yaştaki Çerkezköy’lü, hem sokaklarda hem de evlerinin balkon ve pencerelerinden ellerinde Atatürk ve Türk Bayraklarıyla cumhuriyete olan sevgilerini gösterdiler.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10