Kaymakam Abban vatandaşlarla buluştu

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından her ay bir mahallede düzenlenen halk toplantısı bu ay Cumhuriyet Mahallesi'nde yapıldı. Kaymakam Atilla Selami Abban, gerçekleşen halk toplantısında vatandaşların dertle

Çerkezköy 5.11.2020 17:01:00 0
Kaymakam Abban vatandaşlarla buluştu

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Kasım  ayı halk toplantısını Cumhuriyet mahallesinde gerçekleştirdi.

 

ABBAN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

 

Toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediyesi  Zabıta Müdürü  Kenan Erez, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Ö. Sertan Topkaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ve Açık kapı personelleri katıldı.

 

SIKINTILARI ÇÖZEBİLMEMİZ ADINA ÖNEMLİ BİR FIRSATTIR

 

Toplantıda vatandaşların sorun ve önerileri dinlendi ve sorunların çözümü konusunda nelerin yapılabileceği vatandaşlara aktarıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Atilla Selami Abban “ Bu toplantılar ile toplumun tüm kesimine ulaşabilmeyi ve sorunlara daha hızlı çözümler üretebilmeyi amaçlıyoruz. Sıkıntılarımızı, taleplerimizi çözmeye çalışıyoruz. Bu toplantılar sıkıntılarınızı çözebilmeniz adına önemli bir fırsattır. Bizler devlet olarak vatandaşlara hizmet edebilmek adına buradayız. Vatandaşlarımız düzenli olarak yaptığımız toplantılarımıza katılarak çözüme kavuşturamadıkları sıkıntılarını bizlere iletebilirler, bizlerde imkanlarımız elverdiği ölçüde sizlere yardımcı olmaya çalışırız” dedi.

 

VATANDAŞLARI UYARDI

 

 Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyma konusunda vatandaşların biraz daha hassasiyet göstermelerini isteyen Abban, toplantıya katılımlarından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10