Şehir hastanesinin yol çizgileri tamamlandı

Süleymanpaşa'da bu ay içinde açılışı gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarındaki çalışmalarda sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanl

Süleymanpaşa 9.11.2020 08:48:00 0
Şehir hastanesinin yol çizgileri tamamlandı

Büyükşehir belediyesinin 5.7 milyon liralık yatırımla tamamladığı Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yol çizgi çalışmaları da trafik hizmetleri ekiplerinin çalışmaları ile tamamlandı. Çalışmalar kapsamında ayrıca ısıl işlem görerek asfalt zemine yapıştırılan Readymark çift kompenantlı termoplastik boya esaslı yatay sembol çalışması çerçevesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi logosu da yollara ısıl işlem metodu ile yapıştırıldı.

 

"TÜM EKİPLERİMİZLE ÇALIŞIYORUZ"

 

Büyükşehir olarak yollarda çalışmalara devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Şehir Hastanesi bağlantı yollarımızı 5.7 milyon TL'lik bir yatırım ile kısa süre önce tamamlamıştık. Tamamlanan yolların yol çizgi çalışmalarını da ekiplerimiz kısa sürede tamamladı. Çalışmalarımız bundan sonra da belirli bir program dahilinde evam edecek" ifadelerini kaydetti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10