Çerkezköy'den depremzedelere yardım eli

30 Ekim'de İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Çerkezköy'de toplanan yardım malzemeleriyle yüklü TIR, Çerkezköy Polisevi önünde düzenlene

Çerkezköy 10.11.2020 15:59:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Polisevi’nde dün saat 11.00’da düzenlenen programa; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç katıldı.

 

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ İzmir’de zarar gören depremzedelere, İçişleri Bakanlığı’mızın gönderdiği talimatlara göre toplanan malzemeleri yola çıkarıyoruz. Aynı zamanda Saray ve Kapaklı’dan da malzeme geldi. TIR’ımız bundan sonra Çorlu ve Ergene’ye gidecek. Sonrasında valiliğimize ulaşarak oradan toplanan malzemeleri de alıp İzmir’e doğru yola çıkacak. Bize verilen bilgilere göre İzmir’deki depoların hemen hemen tamamı dolmuş, Türkiye’nin her yerinden çok fazla yardım gönderilmiş. Şu an biz yardımları durduruyoruz. Ama bakanlıktan veya valilikten yeni bir duyuru gelirse biz yine yardımlara devam edeceğiz. Hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bundan böyle Cenab-ı Hak’tan milletimizin böyle bir felaket yaşamamasını diliyorum” diye konuştu.Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın konuşması ve okunan duanın ardından Yardım TIR’ı, yardım malzemelerini depremzedelere ulaştırmak üzere yola çıktı. 

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10