Tekirdağspor galibiyeti unuttu 0-1

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Tekirdağspor evinde güçlü rakibi İskenderunspor'u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen gol vuruşlarında etkili olamayan Tekirdağspor rakibini

Tekirdağ 13.11.2020 14:38:00 0
Tekirdağspor galibiyeti unuttu 0-1

Tekirdağ Ergene Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Uğurcan Gökler yönetirken, yardımcılıklarını ise Cengizhan Öztürk, Muhammed Sait Emre Alagöz yaptı.

 

GOL ARARKEN KALESİNDE GOLÜ GÖRDÜ

 

Ev sahibi ekip Tekirdağspor karşılaşmaya Cihan, Enes, Şamil, Fatih, Uğur, Ceyhun, Hüseyin, Samet, Ramazan, Hüseyin ,Bülent kadrosu ile çıkarken, konuk ekip İskenderunspor ise Onur, Dede, Ahmet, Buğra, Mutlu, Emre, Oğuzhan, Yüksel, Yeldar, Murat, Engin ilk onbiri ile çıktı. Güçlü rakibi karşısında iyi bir mücadele çıkaran Tekirdağspor maçta aradığı golü bir türlü bulamamanın sıkıntısını yaşadı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Tekirdağspor istediği gol ve golleri bulamadı. Konuk ekip İskerderunspor müsabakanın 45.dakikasında Engin Nebioğlu'nun kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Bu golle birlikte ilk yarı da tamamlanmış oldu.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

 İkinci yarıda da aynı oyununu sahneleyen Tekirdağ takımı gol sıkıntını yaşamaya devam etti. Karşılaşmanın ikinci devresinde Fatih ve  Hüseyin ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Tekirdağspor bir türlü beraberlik sayısını bulamadı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip İskenderunspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Tekirdağspor aldığı bu yenilgi grubunda 8 puanla 12.sırada yer bulurken rakibi İskenderun ise 16 puanla grupta ikinci konumda yer aldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10