Belediye çocukları sanatla buluşturuyor

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çocuklarımızın sanat ve müziğe ilk adımlarını atmalarını sağlamak amacıyla Çocuk Korosu oluşturacak.

Çerkezköy 14.11.2020 15:52:00 0
Belediye çocukları sanatla buluşturuyor

 

İlçe genelinde ikamet eden çocuklarımız için daha önce birçok kültürel ve sanatsal kurslar açıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  “ Çocuklarımızın öz kültürünü benimsemesi için oluşturulacak koroya başvurular 16 Kasım Pazartesi günü itibari ile başlayacak. 9 - 14 yaş arası müziğe ilgi duyan çocukların katılabileceği Çocuk Korosu, çalışmalarını Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirecek” dedi.

 

SINAV YAPILACAK

 

Çocuk Korosu’na katılmak isteyen çocukların Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat edebileceklerini ifade eden Vahap Akay, “Koroya isteyen çocuklar, aileleriyle birlikte HES kodu ve kimlik fotokopileriyle başvurabilirler” diye konuştu. Kayıtların 1 Aralık Salı günü mesai saati bitiminde sona ereceğini sözlerine ekleyen Başkanımız Akay, “Kayıt yaptıran çocuklarımız için de 5 – 6 Aralık tarihlerinde Müzikal Algılama Sınavı yapılacak. Bu sınavda başarılı olan 40 çocuğumuz Çerkezköy Belediyesi Çocuk Korosu’na seçilecek” dedi.

 

ÇOCUKLARI SANATLA BULUŞTURUYORUZ

 

Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar kültür ve sanat alanlarında birçok çalışmaya imza attıklarını kaydeden Akay “Amacımız, çocuklarımızı küçük yaşlarda müzik ve sanatla buluşturarak, onların sosyal hayatlarına katkı sağlamaktır. Kültür – sanat bilincini ve müzik disiplinini küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza aşılamak ve onların kaliteli vakit geçirmelerine katkı sunmak en büyük arzumuzdur. Bu doğrultuda oluşturacağımız Çocuk Koromuza, sanata yatkın bütün çocuklarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10