Kapaklı Devlet Hastanesi'nin ruhsatı imzalandı

Şantiye alanı hazırlanan yeni Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatını imzalayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ruhsatı Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu BaÅ

Kapaklı 14.11.2020 16:23:00 0
Kapaklı Devlet Hastanesi

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen imza programında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Hastanemizin ruhsatının imzalanmasını gerçekleştiriyoruz. 70 dönümlük bir arazi üzerinde kapalı alanı 20 bin metrekare olacak hastanemizin Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda ÇOSB Bölge Müdürlüğü nezdinde başkanımız Eyüp Sözdinler’in çok fazla emekleri var. Gerçekten önemli bir ihtiyacı Kapaklımıza kazandırdıkları için halkımız, bölgemiz ve ülkem adına kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel bir esere imza atıyorlar. Hayırlısı olsun” ifadelerini kaydetti.

 

"SONUNDA ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK"

 

Sözdinler ise yaptığı konuşmada, "Başkanımız Mustafa Çetin’in katkıları, defalarca Ankara’ya gidip gelmeleriyle hastane konusunu sonunda çözüme kavuşturduk. Şantiye alanımızı hazırladık. İnşaat ruhsatımızı da başkanımızın elinden alıyoruz. Kapaklı halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

Haber/Harun PEHLİVAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10