Edirnespor'un zirve takibi sürüyor

Edirnespor, Misli.com 9'uncu hafta maçında ilk defa çıktığı kendi seyircisi önünde Ofspor'u 3-1 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Grupta 4'üncü sıradaki yerini koruyan sarı kırmızılılar,

16.11.2020 15:12:00 0
Edirnespor

Edirne'nin 3'üncü lig temsilcisi Edirnespor, Perşembe günü aldığı ilk deplasman galibiyetinden sonra dün ilk kez taraftarının önünde 25 Kasım Stadı'nda maça çıktı. Pandemi kuralları çerçevesinde yaklaşık 150 taraftarın, kendileri için belirlenen localardan izlediği maçta Edirnespor, Ofspor karşısında güzel futbolunu galibiyetle süsledi.

 

EDİRNE’DE OYNANDI

 

 İzmir bölgesi hakemlerinden Emre Bulut'un yönettiği maçta yardımcılıklarını yine İzmir bölgesinden Arda Darcan ve Kaan Kaya yaparken, Melis Özçiğdem de yardımcı hakem görevini üstlendi. Edirnespor karşılaşmaya Cihan Şentürk, Alperen Kuyubaşı, Anıl Yıldırım, Oğuzhan Kandemir, Ahmet Baykal, Mazlum Demir, Hasan Gündoğdu, Ferdi Konak, Enes Çeliksu, Mehmet Mustafa Yıldızaç, Ümit Can Tokcu, kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Ofspor ise Sercan Çobanoğlu, Buğrahan Karslı, Furkan Işıkdemir, Adnan Gülen, İbrahim Ak, Onur Aksoy, Osman Şahin, Fikret Topaloğlu, Muhammed Can, Bilal Şeflek, Oktay Bala ilk onbiri ile çıktı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Ofspor, oyunu Edirnespor kalesine yıkmaya çalışsa da, Edirnespor hızlı toparlanarak maçta üstünlüğü ele aldı. Edirnespor'da Ahmet Baykal 8'inci dakikada yapılan ortada düzgün kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.Gol sonrası Ofspor skoru eşitlemek için Edirnespor kalesinde ataklarını sıklaştırdı. Özellikle sağ kanattan tehlikeli pozisyonlar bulan Ofspor bunlardan yararlanamadı.  Edirnespor'dan Hasan Gündoğdu, 22'nci dakikada ceza sahası dışından yaptığı düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Edirnespor'u 2-0 öne geçirdi.

 

FARKIN ÜÇE ÇIKMASIYLA RAHATLADI

 

Üst üste gelen iki golle birlikte büyük moral bulan Edirnespor kalan dakikalarda ise kontrollü oyununu sürdürdü. Rakibinin farkı indirmek için yüklendiği dakikalarda kontrolü elden bırakmayan Edirnespor 58’inci dakikada üçüncü golü buldu. Hızlı gelişen Edirnespor atağında topla buluşan Alperan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımının üçüncü golünü kaydetti. Farkın üçe çıkmasıyla birlikte Edirnespor oyunu rölantiye aldı.

 

PUANINI 16 YAPTI

 

Konuk ekip Ofspor  ise karşılaşmanın 72’inci dakikasında Adnan Gülen’in ayağından bir gol bularak ümitlendi. Kalan dakikalarda rakibine kolay pozisyon bulma şansı tanımayan Edirnespor geliştirdiği ataklarda ise istediği gol ve golleri bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan ise gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Grupta 4'üncü sıradaki yerini koruyan sarı kırmızılılar, haftayı 1 puanla kapatan lider Diyarbekir Spor A.Ş. ile de puan farkını 6'ya düşürdü. Edirnespor puanını 16 yaparken, Ofspor ise 11 puanda kaldı.

 

Haber/Harun PEHLİVAN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10