Tekirdağspor Kütahya'dan bir puanla döndü

TFF 3. Lig 9. hafta karşılaşmasında Tekirdağspor Belediye Kütahyaspor deplasmanında berabere kalarak, 1 puan ile evine döndü. Son 4 karşılaşmadan mağlup ayrılan Tekirdağspor 3 haftanın ardından 1 puan ile

16.11.2020 15:17:00 0
Tekirdağspor Kütahya

Dumlupınar Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Burak Kaplan yönetirken, yardımcılıklarını ise Sinan Ertinğü, Berkay Salman ve Uğurcan Şanlı yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Osman, Ahmet, Murat, Serhat, Aykut, Enes, Emrah,Adem, Fatih Muhammet ve Güven ilk onbiri ile çıkarken, Tekirdağspor ise karşılaşmaya Cihan, Hüseyin, Doğukan, Samet, Hüseyin, Ramazan, Enes, Bülent,Semih, Fatih ve Uğur kadrosu ile çıktı.

 

TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Tekirdağspor karşılaşmanın 23’üncü dakikasında penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Uğur Erdoğan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Tekirdağspor’u karşılaşmada öne geçiren golü kaydetti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Tekirdağspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip Kütahyaspor ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Tekirdağspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

PUANINI DOKUZ YAPTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Tekirdağspor ikinci devre üstünlüğünü koruyamadı. Rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren ev sahibi ekip Kütahyaspor karşılaşmanın 56’ıncı dakikasında Güven Güneri’nin golüyle skoru eşitledi. Skorun eşitlenmesiyle birlikte karşılaşmanın kalan dakikaları büyük heyecana sahne oldu. Her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Son 4 karşılaşmadan mağlup ayrılan Tekirdağspor 3 haftanın ardından 1 puan ile tanışmış oldu.Tekirdağspor en son galibiyetini 40 gün önce oynadığı Fethiyespor karşılaşmasında alırken, daha sonra oynadığı Ceyhanspor, Kahta 02, Mardin Fosfat ve İskenderun maçlarından mağlup ayrılmıştı.Tekirdağspor puanını 9 yaparken, Kütahyaspor ise puanını 12 yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10