Kamusal alanlar sürekli dezenfekte ediliyor

Tekirdağ'da hızla yayılmaya devam eden koronavirüs salgını ile mücadelede, devlet hastaneleri ile kamu kurumlarının giriş çıkışları düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Süleymanpaşa Belediyesi tarafı

Süleymanpaşa 16.11.2020 15:43:00 0
Kamusal alanlar sürekli dezenfekte ediliyor

Süleymanpaşa'da hem merkezdeki hem de kırsal mahallelerdeki camiler arındırılarak, vatandaşların güvenle ibadetlerini yerine getirebilmeleri için de çalışmalar devam ediyor. Semt pazarlarının kurulduğu pazaryerleri gün sonunda tepeden tırnağa dezenfekte ediliyor. Ayrıca vatandaşların yoğun olarak kullandığı meydan ve kamusal alanlar da sıklıkla temizleniyor. Hastaneler, kamu kurum binaları ve kamusal alanların yanı sıra çöp toplama ve dezenfeksiyon araçları da hizmete başlamadan önce en ince ayrıntısına kadar dezenfekte edilerek, hem çalışanların hem de vatandaşların korunması sağlanıyor.

 

TEKİRDAĞ'DA VAKALAR KATLANARAK ARTIYOR

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, salgın tehdidi devam ettiği sürece belediye tarafından alınan tüm önlemlerin taviz vermeden uygulanacağını kaydetti. Tekirdağ’da koronavirüs vakalarının katlanarak arttığının vurgulandığı açıklamada; vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami dikkat gösterilmesi gerektiği hatırlatması da yapıldı.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10