Ev değil, uyuşturucu imalathanesi!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Çerkezköy İstasyon Mahallesinde ısı ve havalandÄ?

Çerkezköy 17.11.2020 11:30:00 0
Ev değil, uyuşturucu imalathanesi!

Çerkezköy’de polis ekipleri ısı ve havalandırma sistemiyle uyuşturucu yetiştirilen bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda saksı ve poşetlerde yetiştirilen uyuşturucular ele geçirilirken, olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

 

İKİ İKİŞİ GÖZALTINA ALINDI


İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Çerkezköy İstasyon Mahallesi´ndeki evde yüklü miktarda uyuşturucu yetiştirilip, piyasaya satıldığını belirledi. Operasyon için düğmeye basan ekipler, evde yaptığı aramada, iki odaya uyuşturucu yetiştirilmek için kurulan ısı ve havalandırma sistemleri, uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ile 100 kök Hint keneviri, 300 gram esrar, 10 gram eroin, 5 uyuşturucu hap ve kenevirin yetiştirilmesi için kullanılan malzemeler ele geçirdi. Olayla ilgili M.E. ve Z.S., gözaltına alınırken, iki şüpheli ifadeleri alınmak üzere Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden birisi tutuklanırken diğeri serbest bırakıldı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10