Milli Piyango Yılbaşı biletleri satışa sunuldu

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi biletleri Çerkezköy'de satışa çıktı. Bu yıl büyük ikramiye 100 milyon TL olarak belirlendi. Tam bilet 100, yarım bilet 50 ve çeyrek bilet 25 TL'den satışa

Çerkezköy 23.11.2020 08:21:00 0
Milli Piyango Yılbaşı biletleri satışa sunuldu

Yılbaşı çekilişinde geri sayım başlarken Çerkezköy’de 20 Kasım itibariyle yılbaşı biletleri satışa sunuldu. 15 senedir Çerkezköy’de seyyar olarak milli piyango bayiliği yapan İsmail Garip, “Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri için koyduğu 100 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanmak ve bu çekiliş ile hayallerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlarımız bu yıl yine biletlerini almaya başladı” dedi.

 

“VATANDAŞLAR UMUTLARINI ÇEKİLİŞE BAĞLADI”

 

Garip, “Geçen sene satışlarımız iyiydi. Günlük ortalama 300 tane yılbaşı çekilişi bileti sattığım oldu. Bu sene içinde satışların iyi olacağına dair umutlarım var. İlk günden 20’den fazla bilet sattım. Vatandaşların yılbaşı biletlerine ilgisi güzel. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve küresel salgın olarak ilan edilen koronavirüs salgını ile ülkemizde de mücadele sürüyor. Salgın şartlarında vatandaşlar umutlarını özel yılbaşı çekilişine bağladı” ifadelerini kullandı.

 

BÜYÜK İKRAMİYE 100 MİLYON TL

 

Bu yıl yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi 100 milyon TL olarak belirlendi. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi. Geçen yıl yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlenmiş tam bilet 80, yarım bilet 40, çeyrek bilet ise 20 TL'den satılmıştı.

 

 

TOPLAM 563 MİLYON İKRAMİYE DAĞITILACAK

 

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek. Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2020 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com’da açıklanacak. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 563 milyon 400 bin TL olacağı belirtildi.

 

BİLET TİPLERİ 3’E AYRILIYOR

 

Milli Piyango bilet tipleri; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet olarak 3’e ayrılıyor. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılıyor. Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyangoda iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategori. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor. Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiye.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10