Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne dijital altyapı

Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin altyapısı uçtan uca dijitalleştirildi. Hastane böylece, yerli ve milli Hastane Bilgi Yönetimi Sistemi'ne dahil edilerek, dijital altyapısı bir GSM firması tarafından sağla

Tekirdağ 26.11.2020 15:43:00 0
Tekirdağ Şehir Hastanesi

 

Altyapısı dijitalleştirilen şehir hastanelerine Tekirdağ Şehir Hastanesi de katıldı. Yozgat, Adana, Elazığ, Eskişehir, Bursa ile Başakşehir Çam ve Sakura şehir hastanelerinin ardından Tekirdağ Şehir Hastanesi’ni de dijitalleştiren GSM firması, yerli ve milli Hastane Bilgi Yönetimi Sistemi'ni (HBYS) Tekirdağ'da da kullanıma sundu. Firmanın Genel Müdürü Murat Erkan, “Şehir hastaneleri gibi ülkemize ve vatandaşlarımıza değer katan bir projeye teknolojimizle destek vermekten büyük gurur duyuyoruz" dedi.

 

 

CİHAZLAR BİRBİRİYLE HABERLEŞİYOR

 

Hastane Bilgi Yönetim Sistemi’nde; sisteme bağlı cihazlar, entegrasyonlar aracılığıyla birbirleriyle haberleşiyor. Hastalarla ilgili yapılan her türlü tıbbi test, radyoloji görüntüleri, rapor gibi işlem ve bilgiler dijital ortamda doktorlara ulaştırılıyor. Sistem sayesinde hastaların teşhis ve tedavi süreçleri hızlanıyor, doktorlar tek tuşla hastaların tüm sonuçlarına erişebiliyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10