Çerkezköy'de asfalt çalışmaları Çağlayan Sokak'ta devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Melisa Sokak'taki asfalt çalışmalarını tamamlayarak Çağlayan Sokak'a başladı. Ardından ise Tarım ve Başkaya sokaklarında sıcak asfal

Çerkezköy 26.11.2020 16:22:00 0
Çerkezköy

 

Asfalt çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Melisa Sokak’taki asfaltlama çalışmalarını tamamladıktan sonra Çağlayan Sokak’ta asfalt çalışmalarına başladı. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında, 9 bin metrekarelik bir alan sıcak asfaltla kaplanacak.

 

9 BİN METREKARE ASFALT KAPLANDI

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Mahallesi Melisa Sokak’taki asfaltlama çalışmalarının sona erdiğini belirterek, Çağlayan Sokak’ta asfalt kaplama çalışmalarının başladığını söyledi. Melisa Sokak’ta yaklaşık 9 bin metrekarelik bir alanı sıcak asfalt ile kapladıklarını ifade eden Başkan Vahap Akay, "Dün (önceki gün) itibari ile yine Cumhuriyet Mahallemizde bulunan Çağlayan Sokak’ta ekiplerimiz tarafından sıcak asfalt çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Çağlayan Sokak’ta yaklaşık 9 bin metrekarelik bir alanı sıcak asfalt ile kaplayacağız” ifadelerini kaydetti.

 

 

 

 

TARIM VE BAŞKAYA SOKAKLARINA BAŞLANACAK

 

Çağlayan Sokak’taki sıcak asfalt kaplama çalışmalarının ardından önümüzdeki günlerde de Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Tarım Sokak ve Başkaya sokaklarında sıcak asfalt kaplama çalışmalarının yapılacağını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım yapım çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10