Çetin, asfalt çalışmalarını inceledi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün kentin çeşitli noktalarında sürdürdüğü üstyapı ve altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ek

Kapaklı 27.11.2020 10:13:00 0
Çetin, asfalt çalışmalarını inceledi

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çalışan emekçilere kolaylıklar dilerken, “Alt ve üst yapısıyla sorunsuz bir Kapaklı için çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kaydetti. Karaağaç Mahallesi Turgut Reis Caddesi’nde sürdürülen sıcak asfalt serimi, Pınarça Mahallesi köy içi yollarda sürdürülen parke taş yol yapım ve yağmur suyu hattı yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çetin, “Kent içi ulaşımı konforlu hale getirmek, cadde ve sokaklarımızı modern bir görünüme kavuşturmak için ilçemizin dört bir noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

 

HAVALAR UYGUN OLDUĞU SÜRECE DEVAM EDECEK

 

Havalar uygun olduğu sürece belirli bir program dahilinde yolları sıcak asfalt ile buluşturduklarını dile getiren Başkan Çetin, "Ayrıca parke taş yol, kaldırım yapım ve yağmur suyu hattı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Alt ve üst yapısıyla sorunsuz bir Kapaklı için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Hasret KABAK


0282 726 91 91
0282 747 65 10