Ergene Velimeşespor haftayı bay geçecek

Misli.com 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor haftayı bay geçecek. Oynadığı 11 karşılaşmada iki galibiyet üç beraberlik ve altı yenilgi alan Ergene Velimeşespor topladığı dokuz puanla 12?

Ergene 27.11.2020 17:13:00 0
Ergene Velimeşespor haftayı bay geçecek

 

Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor bu yıl inişli çıkışlı bir performans sergiliyor.

 

 

LİGE KÖTÜ BAŞLADI

 

Ligin 12’inci haftasını bay geçecek olan temsilcimiz Ergene Velimeşespor oynadığı 11 karşılaşmada iki galibiyet üç beraberlik ve altı yenilgi elde etti. Ligin ilk haftasında evinde Uşakspor’u konuk eden Ergene Velişemespor, rakibine 3-1 mağlup olmuştu. İlk haftayı puansız kapatan Ergene Velişemespor ikinci hafta deplasmanda Hacettepespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen Ergene Velişemespor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. 3.Hafta evinde Zonguldak Kömürspor’u konuk eden Ergene Velişemespor mağlup duruma düştüğü karşılaşmada Embiya’nın golüyle karşılaşmadan bir puan ile ayrılmıştı.

 

 

 

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

İlk puanını alan Ergene Velişemespor dördüncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Gümüşhanespor’a konuk oldu. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşma ise 3-3’lük eşitlik ile tamamlandı. Ligde bir türlü galibiyet ile tanışamayan Ergene Velişemespor ligin beşinci haftasında güçlü rakibi Sarıyerspor’u konuk etti. Karşılaşmadan da 1-0 mağlup ayrılan Ergene Velişemespor ligdeki üçüncü mağlubiyetini aldı. Altıncı hafta ise Ergene Velişemespor bir diğer güçlü rakibi Manisa Futbol Kulübüne konuk oldu. Rakibi karşısında ilk dakikalarda öne geçen Ergene Velişemespor ilerleyen bölümlerde üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşmadan bir puan ile ayrılan Ergene Velişemespor puanını da üç yaptı.

 

 

 

RAKİP FİLELERİ 12 KEZ HAVALANDIRDI

 

 

Son haftalarda iyi bir oyun ortaya koyan Ergene Velişemespor ilk galibiyetini Çorumspor karşısında elde etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Ergene Velişemespor karşılaşmadan da 1-0 galip ayrılmasını bildi. İlk galibiyetini alarak büyük moral bulan Ergene Velişemespor bir sonraki hafta ise deplasmanda Kocaelispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan Ergene Velişemespor karşılaşmadan da 2-1 mağlup ayrılarak ligdeki dördüncü mağlubiyetini aldı. Ergene Velimeşespor bir sonraki hafta ise evinde Afjet Afyonspor’a konuk oldu. Ligde üst sıralara tırmanmaya çalışan temsilcimiz rakibine iki golle mağlup olarak kötü gidişatına dur diyemedi. 10’uncu hafta Ergene Velişemespor deplasmanda İnegölspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Ergene Velişemespor bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmadan tek gollü mağlubiyet alan Ergene Velişemespor üst üste dördüncü yenilgisini aldı. Ergene Velimeşespor geçtiğimiz hafta ise evinde Nigde Anadolu Futbol Kulübünü konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Ergene Velişemespor nefes almıştı. 11 karşılaşmada rakip fileleri 12 kez havalandıran temsilcimiz kalesinde ise 18 gol gördü.

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10