Avukatlık mesleğine adım attılar

Tekirdağ Barosu'nda staj dönemine başarıyla tamamlayan 6 genç stajyer avukat, meslek yeminlerinin ardından cübbelerini giyerek ruhsatnamelerini aldılar. Törende konuşan Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Sedat T

Tekirdağ 28.11.2020 14:25:00 0
Avukatlık mesleğine adım attılar

 

Tekirdağ Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan genç avukatlar için tören düzenlendi.Pandemi nedeniyle sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına göre yapılan törene Tekirdağ Baro Başkanı Sedat Tekneci ve yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve ruhsat alacak genç avukatların yakınları katıldı.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 6 stajyer avukat cübbelerini giyerek yemin edip, mesleğe ilk adımını attı. Törende konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Sedat Tekneci,” “Sevgili meslektaşlarım, meslek kurallarına tamamen uyarak hareket etsinler. Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine bağlı olmalarını istiyorum. Her meslektaşımızın farklı dünya görüşü olabilir. Hangi dünya görüşünde olursa olsun sadece para kazanmak için değil, toplumun onlara verdiklerini, onların da topluma geri vermelerini istiyorum. Tüm avukat arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Ruhsatlarını alan stajyer avukatlar günün anısına duygu ve düşüncelerini anlatan konuşmalar gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından ruhsat töreninde genç avukatlar aileleri ile fotoğraf çektirdiler.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10