AK Parti'li Çetintaş'tan Çerkezköy'e uyarı!

Tekirdağ'da koronavirüs vaka sayısının son iki haftada yüzde 100'e yakın arttığını belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, "Çerkezköy'de de vaka sayılarım

Çerkezköy 1.12.2020 15:44:00 0
AK Parti

 

 

Pandeminin herkese zor günler yaşattığının altını çizen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, "Fakat bu durum vatandaşlarımızdan uzak duracağımız anlamına da gelmiyor. AK Parti gönüllerin partisidir. Sağlık Bakanlığımızın uyguladığı tedbirler kapsamında vatandaşlarımızla çevrimiçi ortamlarda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Telefonla veyahut mesaj atarak, tüm vatandaşlarımız bizimle iletişime geçebilirler" diye konuştu. Parti binalarında vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hizmet verdiklerine dikkat çeken AK Parti'li Çetintaş, "Bu dönemde toplantılarımızı da çevrimiçi dijital ortamdan yapıyoruz. Hizmet aşkımız özellikle bu zor dönemde de aralıksız devam edecek. AK Parti, hizmet partisidir. Biz hizmetimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kaydetti.

 

"ÇERKEZKÖY'DE VAKA SAYILARIMIZ CİDDİ ORANLARA ULAŞTI"

 

AK Parti'li Çetintaş, Tekirdağ’da vaka artış hızına da dikkat çekerek, il genelinde son iki haftada yüzde 100’e yakın artış olduğunu hatırlattı. Tekirdağ'ın kısa bir süre önce tedbirlere uyma noktasında, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın da deyimiyle "örnek il" olduğunu kaydeden Çetintaş, şöyle devam etti: "Biz yine örnek iliz. Fakat son dönemlerde vaka artış hızımız kış ayının da gelmesiyle yükselişe geçti. Çerkezköy’de de vaka sayılarımız ciddi oranlara ulaştı. Tabi bunda transit geçiş noktası olmasının önemi büyük. Bizlere bu konuda düşen görev, tedbirlere harfiyen uymak ve Sağlık Bakanlığımızın koordinesinde yapılan çalışmalara destek olmaktır. Sağlık çalışanlarımıza, esnaflarımıza ve işyerleri kapanan hemşerilerimize destek olmak için, sevdiklerimizi kaybetmemek, onlara fiziki olarak uzak kalmamak için bizler üzerimize düşeni yapmalıyız. Hepimize bu konuda büyük görevler düşüyor. Şimdilik aile, arkadaş buluşmalarımıza kısa bir ara vermeli ve aramıza mesafe koymalıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi ‘TMM’ olarak adlandırdığımız, temizlik, maske ve mesafeden ödün vermeden tedbirlere harfiyen uymalıyız. Büyük güçlü Türk Milleti, tedbirlere uyarak bu zor günleri de aşacaktır. Kısa sürede aşı çalışmalarının da tamamlanmasıyla inşallah en kısa zamanda bu beladan kurtulacağız. Rabbim, bize güç versin bu dönemde.”

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10