Özcan yürütme kurulunu açıkladı

Koronavirüs testi pozitif çıktığı için kongreye katılamayan ve karantina sürecinin ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, yürütme kurulu ü

Tekirdağ 8.12.2020 12:45:00 0
Özcan yürütme kurulunu açıkladı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, yönetim kurulu üyeleri arasından belirlenen A Takımını kamuoyu ile paylaştı.

 

İŞTE ÖZCAN'IN A TAKIMI


AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’ın yönetiminde yer alan Niyazi Kayhan (Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve İl Başkan Vekili), Özkan Engin (Teşkilat Birim Başkanı), Ali Gümüş, (Seçim İşleri Birim Başkanı), Barış Sürekli (Tanıtım ve Medya Birim Başkanı), Ebru Bayrak (Dış İlişkiler ve Dış Temsilcilikler Birim Başkanı), Şükrü Aktürk (Sosyal Politikalar Birim Başkanı), Müge Yıldız Topak (Yerel Yönetimler Birim Başkanı), Bekir Kiremitçi (Ekonomik İşler Birim Başkanı), Bayram Başelma (Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı), M. Mustafa Bahar Mali İdari İşler Birim Başkanı),  Akın Yılmaz (AR-GE Birim Başkanı), Minnet Cabbar (İnsan Hakları Başkanı), Yıldız Filiz (Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı) ve Funda Çelik (İl Genel Sekreteri) oldu.

 

AKIN YILMAZ, AR-GE BİRİM BAŞKANI OLDU

 

Öte yandan Özcan’ın yürütme kurulunda yer alan Akın Yılmaz, Ar-Ge Birim Başkanlığına getirilirken, Hanifi Belindir Çerkezköy İlçe Koordinatörlüğüne, Özgür Köker ise Kapaklı İlçe Koordinatörlüğüne getirildi.

 

"BİSMİLLAH DEYİP KOLLARI SIVADIK"

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, daha sonra ise yürütme kurulu üyeleri ile birlikte tanışma toplantısında bir araya geldi. Özcan, yaptığı açıklamada, “Tekirdağ için, güzel memleketimiz için bismillah deyip kolları sıvadık. Tüm yol arkadaşlarıma rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. Önceki yürütme kurulu üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10