Ergene'de parklar temizleniyor

Kent genelinde parklarda ve yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, bu kapsamda çocuk oyun parkları ve yeşil alanları yeni bir görünüme kavuşturuyor.

Ergene 10.12.2020 14:59:00 0
Ergene

Ergene Belediyesi, ilçenin dört bir yanında bulunan çocuk oyun parklarına bakım yapmaya devam ediyor. Gerçekleştirilen tadilat, bakım ve onarım çalışmalarında oyun gruplarında bulunan aksaklıklar giderilirken, kırık ekipmanlar, bordür taşları tamir edilerek yeni görünümlerine kavuşuyor.

 

"ÇOCUKLARIMIZ TEMİZ BİR ŞEKİLDE OYUN OYNAYABİLSİN"

 

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler ekiplerince yapılan çalışmaları değerlendiren Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Parklar modern ilçenin en önemli göstergesidir. Ekiplerimiz park ve yeşil alanlarımızda bakım, onarım ve peryjaz çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşlarımızın nefes alabileceği, çocuklarımızın temiz bir şekilde oyun oynayabileceği parklarımıza önemli hassasiyeti gösteriyoruz. Ekiplerimiz yaz-kış gerçekleştirdikleri, bakım-onarım ve temizlik çalışmaları ile parklarımızı güzel ve güvenli hale getiriyor. Çevre temizliğini yaptığımız bu güzel parklarımızı koruyup kollamak, temiz tutmak siz değerli vatandaşlarımızın elinde olduğu da unutulmamalıdır” diye konuştu.Daha temiz ve daha sağlıklı bir Ergene için temizlik çalışmalarına sabahın ilk ışıklarında başlayan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, gece yarılarına kadar ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10