Çerkezköy'de sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çerkezköy 10.12.2020 16:50:00 0
Çerkezköy

Şehir genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklardaki yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi ekipleri, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki sıcak asfalt yol yapımına devam ediyor.

 

TOPLAM 2 BİN 650 METREKARE YOL ASFALTLANIYOR

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde Kaplan Sokak, Sevgi Sokak ve Turnacılar Sokak’ta sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Kaplan Sokak’ta bin 450 metrekare asfaltlama yapan ekipler, Sevgi Sokak’ta 200 metrekare, Turnacılar Sokak’ta da bin metrekare olmak üzere toplam 2 bin 650 metrekare yolu daha sıcak asfalt ile kaplıyor.

 

TARIM SOKAK'TA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Belediye ekipleri, diğer yandan da Tarım Sokak’ta kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarının, kent genelinde ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarda devam edeceğini ifade etti.

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10