Ergene'ye yeni parklar yapılıyor

Sosyal donatı ve yeşil alan oluşturma konusunda 6 yıl içinde çok sayıda çalışma gerçekleştiren Ergene Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Ulaş Halk Bahçesi Parkı tamamlanarak vatand

Ergene 11.12.2020 14:09:00 0
Ergene

Kente değer katan parkları halkın hizmetine sunan Ergene Belediyesi, kurulduğundan bu yana ilçeye kazandırmış olduğu parklar ve yeşil alan konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Ergene Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, hizmet süresi içinde Masal Park, Sevgi Parkı, Barış Parkı, Zübeyde Hanım Parkı, Cumhuriyet Parkı, İğneler Gençlik ve Aile Parkı, Şehit Mustafa Erişen ve Şehit Sedat Mekan Parkı, Marmaracık Mahallesi 100. Yıl Gençlik Parkı ve Ulaş Halk Bahçesi Parkı, Ergeneli vatandaşların hizmetine sunuldu. Türkiye'de yaşanan koronavirüs salgını ile yoğun bir şekilde mücadelesini de sürdüren Ergene Belediyesi, bunun yanı sıra söz verdiği projeleri de hayata geçirmeye devam ediyor.

 

6 YILDA ÇOK SAYIDA YEŞİL ALAN OLUŞTURULDU

 

Ergene Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Yeni kurulan bir belediye olarak 6 yıl gibi kısa bir sürede ilçeye kazandırmış olduğu yeşil alan ve parklar ile Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşların takdirini topladı. Trakya’nın yükselen yıldızı olan Ergene Belediyesi, 6 yılda yapmış olduğu üstyapı, altyapı, ilçeye kazandırmış olduğu park ve yeşil alanlar, düğün salonları, spor tesisleri, Beren bebek çocuk akademisi ve daha birçok projesi ile Türkiye’de örnek gösterilecek bir belediye oldu. Ergene günden güne belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ile güzelleşirken, Ergene Belediyesi daha yaşanılabilir ve daha modern bir Ergene için tüm ekipleri ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyor" ifadeleri kaydedildi.

 

 

TIKNAS, ULAŞ HALK BAHÇESİ'Nİ İNCELEDİ

 

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, kısa bir süre önce yapımına başlanan ve tamamlanan Ulaş Halk Bahçesi Projesini inceledi. Tıknak, “Başkanımız Rasim Yüksel gibi makamdan değil, sahadan ilçemizi yönetiyoruz. Söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Ergene’de her zaman en iyisine,  en güzeline layık olan vatandaşlarımız için durmadan, yorulmadan, 7/24 sahada çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10