Kapaklı Belediyesi 7/24 halkı dinliyor!

Kapaklı Belediyesi, çağrı merkezini hizmete açtı. Daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla hayata geçirilen Kapaklı İletişim Merkezi bünyesindeki Çağrı Merkezi 444 80 59 numaralı telefon ?

Kapaklı 13.12.2020 16:06:00 0
Kapaklı Belediyesi 7/24 halkı dinliyor!

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, görevlilerden işleyiş hakkında bilgi aldı. Ardından masaya oturarak, bir süre çağrı merkezini arayan vatandaşların telefonunu yanıtlayan Belediye Başkanı Çetin, “Ulaşılabilen ve çözüm üreten bir belediyecilik anlayışıyla 7/24 vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” ifadelerini kaydetti.

 

"ÇÖZÜM İÇİN KİM VAR"

 

Kapaklı İletişim Merkezi bünyesinde hizmet veren Çağrı Merkezi, “Çözüm İçin KİM Var” sloganıyla uygulamaya geçirildi. 444 80 59 numaralı telefon üzerinden 7 gün 24 saat Kapaklı halkına hizmet veren çağrı merkezi; kaliteli hizmet, hızlı iletişim, çözüm odaklı ve olumlu geri dönüş işleyişiyle çalışıyor. Çağrı Merkezi’ne gelen istek, talep ve şikayetler görevli personel tarafından kayıt altına alınarak, ilgili müdürlüklere iletiliyor. Takibi yapılan ve ilgili müdürlük tarafından çözüme ulaştırılan talep ve istekler hakkında, vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgilendirme yapılıyor.

 

 

EN KISA SÜREDE ETKİN ÇÖZÜM AMAÇLANIYOR

 

Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek görevlilerden işleyiş hakkında bilgi alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de ardından telefon başına geçerek bir süre temsilcilik yaptı. Ulaşılabilen ve çözüm üreten bir belediyecilik anlayışıyla 7/24 vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Çetin, şu değerlendirmeyi yaptı: “Halkla iç içe ve ulaşılabilir bir belediye olmak amacıyla vatandaşlarımızın sorunlarını birinci elden tespit ederek, kayıt altına almak ve en kısa sürede etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla Kapaklı İletişim Merkezi hayata geçirdik. Vatandaşlarımız Kapaklı İletişim Merkezi aracılığıyla her türlü istek, şikayet ve talebini, tüm iletişim kanallarını kullanarak kolaylıkla bizlere iletebilir, haftanın her günü, günün her saati 444 80 59’u arayabilir; dilediği zaman belediyemiz giriş katındaki Kapaklı İletişim Merkezimizi ziyaret edebilir. Vatandaşlarımıza daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10